Snapchat: michicastellari (tror jag) …

Regnet öser ner här i småstaden och trots en mer eller mindre sömnlös natt (vaknade kl. 02 och kunde aldrig somna om) så gick Knut och jag till butiken med två stop på vägen: café Orion för att köpa med mig en STOR kopp kaffe och Stadsparken för Knut.

Väl i butiken så jag har verkligen börjat/fortsatt med arbetet att snyggt vika undan märkesrean som nu finns endast i webshopen samt kolla igenom att storlekar och antal stämmer överens med vad som står i webshopen. Vet inte om det var tröttheten eller vanliga virrigheten men raderade av misstag gruppen varumärke (där man skriver alla märken man har och taggar varje klädesplagg till just den).

När jag insåg detta tappade jag lusten helt (dock var klockan redan 15) så nu har jag suttit och påbörjat arbetet med att få in alla varumärken till varje plagg in i systemet igen. Ett par timmars jobb som jag helst hade undvikit kan jag lova =)

Nåväl, inte gråta över spilld mjölk eller hur?

I fredags mötte jag upp min väninna Tania som jag skulle åkt till Mykonos med nu i slutet på augusti men då det blev ändrade planer för hennes del så fick vi avboka. Vi tog en kopp kaffe istället här i småstaden och låtsades vara vid helt andra breddgrader …

IMG_6348

(Blus från Fira Happy och Please Classic New Usual)

Tania som många andra gör inget annat än snappar och även om jag har laddat ner appen och skaffat en inloggning så har jag inte riktigt kommit igång (har inte ens en profilbild)

Förstår mig inte riktigt på de där spöken som dyker upp lite överallt och så är jag egentligen lite tveksam till att ha ytterligare något som skall uppdateras. Facebook, 2 instagram, blogg, mail som kommer lite överallt och så även snappis?

Min väninna Johanna sa dock att vi måste ”hänga med” och misstänker att hon har en poäng i detta.

Får vänta att min dotter kommer hem från Grekland så får hon visa mig och så får ge det och mig själv en chans för att försöka förstå själva grejen =)

En klar fördel har jag hört skall vara alla snälla filter som finns där =)

IMG_4205

Tveksam till att detta var dock till min fördel =)

Osäker men tror att jag heter michicastellari på snap, ifall du vill lägga till mig där.

Har lyckats skicka ett meddelande till Nicole och kunnat läsa svaret så jag är väl på G misstänker jag.

Nu skall jag njuta av lite kaffe här hemma och vila för jag är verkligen trött efter jobb och 3 timmars sömn.

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *