Den där randiga pläden från Missoni …

Buonasera <3

Är man som mig uppvuxen i Italien så känner man igen det där zig zag mönstret som är Missonis signum, en av pappas bilar hade tom. säten som var designade Missoni så ett klassiskt italienskt märke som alltid kommer att förknippas med sina snygga ränder.

Förutom lite lakan och mattor på toaletten & kuddar på balkongen så har jag nu även en underbar filt, ni vet den som kommer att hålla mig varm till hösten och vintern när jag kommer att ligga i soffan och äta smågodis =) (Ok, då morötter =) …

IMG_5376

IMG_5386

Nu skall jag lyfta på alla kuddar i soffan och dammsuga upp allt det jag såg dolde sig där under och kanske skicka några bilder till min söta dotter över försvunna saker som hade gömt sig där.

Märkligt hur vissa föremål leker kurragömma på eget behag =)

Lite små städning helt enkelt just nu =)

Önskar dig en trevlig lördag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *