Rosemary Midi Dress Ivory …

Nicole & jag sitter och tittar på ”Grown Ups 2” och vi skrattar av den där humorn som är så lättsam och underhållande. Har du sett den?

På stan är det underhållning med uppträdanden på torget men märkligt nog så lockar inte massan och stöket, vi är rätt så lika dottern och jag när det gäller mån och mycket så vi väljer det lugna före trängsel och höga ljud (lite typiskt oss)

Tänkte önska dig en skön kväll genom den sista bilden från i tisdags  på mig själv i DENNA vackra klänning från For Love & Lemons <3

Hade jag gått i gifta tankar hade jag valt en klänning från detta märke före en klassisk sådan så ett tips till dig som vill ha en vacker vit skapelse till det efterlängtat tillfälle som gör att man vill köpa sig något nytt och speciellt <3

IMG_2442

Nu skall jag skratta vidare och så skall jag susa kudden med min lilla/stora tonåring bredvid mig <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *