Utan linser …

Sitter nu på tåget, lämnade en lite regnig Borås för att se att solen skiner redan på vägen. Är det verkligen så att Borås är en av Sveriges mest regniga städer?

Lite folk på tåget, bekväma säten och då är det ren avkoppling att sitta här och titta ut  … Saknar bara en kopp kaffe men den får jag väl njuta av i Örebro … Framme 1040 och så hoppas jag på en fika på något mysigt ställe på stan för att ikväll njuta av EM finalen så klart.

Vem håller du? Jag hoppas på L A FRANCE! <3

Igår kväll vid läggdags …

IMG_1023

Sover oftast med en fläta för att skona lite håret och då jag är mer eller mindre små blind utan linser (tycker jag själv och Nicole om inte annat)  så åker mina läsglasögon på för annars kan jag inte se vad som skrivs vid en eventuell mottagning av SMS =)

Med tanke på att frågan har inkommit så kommer dessa läsglasögon från Glasögonmämster här i vår småstad. Minns inte vad märket heter med tror att de ligger på runt 399:- Har från samma märke även i rosa …

Önskar dig en fantastisk skön söndag <3

 

4 thoughts on “Utan linser …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *