Mors dag frukost & Lockeryd möbelhus …

Mors dag idag <3

Linda och jag vaknade i soffan fortfarande med den där känslan om att vara lite extra rund efter middagen vi blev serverade igår =)

Vi gick upp och så tog vi en promenad med Knut på 45 minuter i det vackra och sköna väder som faktiskt denna söndag morgon bjöd oss som är lite morgonpigga på.

Otroligt skönt att bara gå, prata och rensa lite hjärnan och kroppen från vardagens tankar.

Fick ett SMS från Nicole under promenaden om att vi skulle sätta oss i soffan så fort vi kom tillbaka och som även Linda påpekade så har vi stor respekt för Nicole, bäst att lyda om vi ville bli uppvaktade =)

Väl hemma satte vi oss som beordrade och efter några minuter kom de tillbaka från att ha varit på Kafè Orion för att köpa Mors Dag frukost =)

En salig blandning då vi hade önskat oss bara någon liten fralla men de själva passade på att fira oss genom bullar, sockerkaka och stora mackor …

IMG_3569

Presenter och blommor fick vi också <3

IMG_3573

Vi fick även två små figurer som representerar oss, en blond och en lite mer brunett =)

IMG_3604

Då tjejerna ville stanna kvar hemma så lämnade vi de för att åka till Lockeryds Möbelhus och titta på möbler till min balkong.

IMG_3575

Den här föll valet på tillsammans med en matta i gråa toner …

IMG_3577

Linda räknade på mina mått eller så svarade hon på ett sms =)

IMG_3579

Nu när jag har en balkong så finns så klart önskan att kunna sitta ute och läsa, sola, njuta av en kopp kaffe på morgonen eller ett glas vin när vänner hälsar på här hemma som den här helgen.

Den där känslan om att få njuta av solen genom att vara hemma så skall fundera lite men skulle kunna redan få dessa levererade nästa helg om jag är snabb i att beställa … Vill ha <3

Vi passade även på att titta in i Blomsterlandet för att se lite vad jag skulle sedan vilja ha för grönt på balkongen när väl möblerna är på plats.

IMG_3582

IMG_3583

IMG_3584

IMG_3587

Blomsterfrågan får dock vänta lite men alltid trevligt att titta runt lite …

Nöjd med att kommit dit och tittat på både möbler och blommor åkte vi sedan hem till våra små <3

IMG_3590

(Kläder: vita Please Jeans, blus Fira Disa White & jacka från Nickelson)

Linda är nu och dricker kaffe hos sina föräldrar för att fira sin mamma, min egna är på väg hit på en kopp och i eftermiddag skall vi följa med Holly på den fotbollsmatch hon skall spela. Värsta hejarklacken kommer hon att ha med sig =)

Hoppas att du njuter av en skön söndag oavsett om du är en mamma som blir firad eller har en att fira … <3

2 thoughts on “Mors dag frukost & Lockeryd möbelhus …

  1. Har barnen sparat ihop till mat o presenter själva eller har ni gett dem pengar? Låter snett att de fixat allt detta på eget bevåg…?

    1. När det gäller min egen dotter så gör hennes pappa och jag så att vi ger henne 200:- när det är mors dag eller fars dag för att just fira den andre föräldern och när det gäller pengar till middagen så stod självklart vi för det men de lagade den =) Hoppas du fick svar på frågan =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *