Fattiga riddare med nutella …

Helt plötsligt kl. 7 stod ett litet sött ansikte framför mig när jag låg där i soffan med Knut som snarkade på golvet hos mig =)

Frågade Matilde om hon ville följa och kissa Knut och det ville hon (bara hon fick hålla i kopplet) vilket var en självklarhet då hon var väldigt försiktig igår med honom. När hon säger hans namn låter det mer som Knot då u och o låter annorlunda på svenska och italienska så vi har döpt om vår lilla hund i några dagar <3

Vi gick en liten runda i Stadsparken med paus vid lekparken och så kom vi hem till en vaken Nicole som hade redan igår lovat att hon skulle göra en sådan där Onyttig frukost som man bara älskar. Fattiga riddare med nutella, hur gott och sockrigt låter inte det? =)

Ja, medan de flesta ger er tips på nyttiga och hälsosamma recept kommer jag med ett tips på något farligt gott och inte speciellt nyttigt. Om ni dock gör detta vid enstaka tillfälle så tror jag inte att varken er hälsa eller vikt påverkas speciellt mycket av det.

Min fixiga dotter tog toast bröd, skar bort kanterna, nutella mellan och så doppades det hela i ägg & mjölk för att sedan stekas lite lätt.

IMG_2124

Ser du att Leos lilla ansikte är med på bild? <3

IMG_2129

Och oilá fick alla (mormor kom också till ”frukost”) testa denna variant …

IMG_2131

Jag smakade lite lite lite för skulle jag ha ätit en hel så hade nog min mage pajat efter mina juicer i tre dagar … medan en annan i vår lilla famiglia tyckte nog att man behöver inte komplicera det hela med ett recept, man kan hålla sig i att äta ingredienserna separat =)

IMG_2133

IMG_2132

Och om bikini är det sista man vill dra på sig när man har intagit en sådan hälsosam frukost så gäller detta inte barn så nu är vi på badhuset och springer av oss lite =)

Själv sitter jag helt påklädd och tittar på =)

4 thoughts on “Fattiga riddare med nutella …

  1. Morrn morrn

    Denna maträtt måste vi testa är säkert jättegott.
    Ha en bra dag hela familjen :)
    <3

  2. Hahaha nej varför komplicera det hela ;) Fast smart recept har liksom aldrig tänkt på att det går att variera fattiga riddare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *