Att inte hitta sitt pass …

Vilken tur att jag redan igår började leta efter passet för jag hittade den inte …

Även om jag var medveten om att man kan alltid lösa ett tillfälligt sådant så är kanske inte Thailand det stället man vill komma med något som inte är som det borde.

I över 1 timma tog jag stolen och letade bland lådor på hyllor, skåp mm. för jag var så säker att våra pass låg på ett ställe i köket men icke.

Googlade på hur lång tid det tar att få ett pass, tog en liten break för att inte känna irritationen ta över och så letade jag vidare för att finna de!!! Tänk så glad man kan bli över något som gjorde en så otroligt irriterad en stund tidigare.

Nu ligger det synligt på bordet och får ej röras förrän lördag kväll när jag skall packa…

IMG_0118

Har även tagit upp min resväska för att packa det mesta imorgon då jag gillar inte att göra det när lillan är hemma och hon kommer på onsdag …

Min Hale Bob resväska i hallen i väntan på att fyllas på och lovar att det är mycket som skall med trots att jag skall vara iväg i bara 8 dagar =)

IMG_0128

På måndagar är butiken stängd men var på jobbet vid 8.45 för att städa lite undan, packa ordrar och förbereda plats för ytterligare nya leveranser, sådana som kommer på löpande band denna tiden på året …

En kund fick dock komma in i butiken då han inte visste att vi har stängt på måndagar och tror att någon kvinna blir väldigt glad idag då han köpte en fantastisk present till henne. Då jag vet att hon läser bloggen så hoppas jag att du blev glad över det som många hade blivit överlyckliga för… Njut av presenten fina du!

Efter att ha jobbat på en stund, gått till Röda Korset med lite begagnat från mig och Nicole gick jag till vårdcentralen Sleipner för att de skulle undersöka lite mina öron. Jag har inte varit på en vårdcentral på säkert 20 år så visste knappast hur man går tillväga =)

Som jag misstänkte har jag en inflammation i öronen som troligtvis beror på att jag har lite vatten bakom något därinne =) så skall tryckutjämna varje timma, använda näs och öron spray och stå ut med att jag har lock i öronen och att det brusar i de … Får nog stå ut med att det kan göra lite ont i samband med flygningen men förhoppningen är att det blir bättre under veckan.

Nu skall jag sätta mig och ladda upp lite nyheter i webshopen  <3

IMG_0120

Samtidigt som nyheter kommer så tycker jag att du kan allt hitta fantastiska kläder även i vår märkesrea

Vad sägs om exempelvis DESSA Superga för endast 450:-

IMG_2424

Nu skall jag sätta på lite kaffe och njuta av en skön hemmakväll med lite jobb och lite tv <3

Önskar dig en trevlig kväll <3

4 thoughts on “Att inte hitta sitt pass …

  1. Hej Michaela!

    Har du en kabinväska kvar av hale Bob???
    Sååå läcker
    Vad kostar den??
    Mvh/Lilian Steenberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *