How to be a singel …

Min och Nicoles lördag kväll tillbringades på bio för att se filmen ”How to be a singel”, en titel som verkligen har potential till en bra romantisk komedi men nej, jag gillade den inte alls för den innehöll inte det jag hoppades på …

Den blonda kvinnan som är den inbitna singel står för en humor som jag inte alls finner rolig så en dålig film i sin helhet om man frågar mig.

NEzEDdsdInA8CF_1_b

Märkligt hur personlig humor kan vara men det som får oss att skratta är personligt.

Nicole tyckte dock att den var bra men kanske att man som vuxen kvinna och faktiskt erfaren singel har en annan erfarenhet och kräver lite mer av en film som behandlar ett ämne som kan göras så mycket mer intressant och rolig.

Tror nog att mina singel väninnor och jag skulle ha så mycket roligare historier att berätta än vad filmen visade så filmen får endast 2 marshmallows av 5 möjliga av mig.

Tråkig, platt och med en humor som vid få tillfällen fick mig att le …

Du behöver inte se den på bio helt enkelt enligt mig =)

Nu är klockan snart midnatt och dags för att lägga oss här hemma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *