138 kg skor …

Mer än dubbelt min vikt kom idag till butiken i form av 9 lådor fyllda med skor från Lavendettaclothing.se nya märke Jeffrey Campbell!

Så här såg det ut när starke Kari (ja, jag tycker att du är stark Kari, en av mina mest oväntade blog läsare =) hade lämnat dagens leverans och tackar för att inte flera lådor från andra leverantörer dök upp just idag när jag var själv.

IMG_1965

Ni som vet hur liten butiken är förstår problematiken men jag gjorde det jag kunde idag springandes upp och ner för trapporna för att stanna en stund efter stängning och tömma alla lådor som imorgon får hämtas av Birab då vi annars inte kan röra oss varken på kontoret eller lagret på nedervåning …

Hann titta på alla modellerna som kom och så har man så klart sina favoriter även om jag valde så klart alla … Jag har lite svårt för öppen tå så jag föll direkt för några mer än andra och DESSA som faktiskt finns redan ute i webshopen fick följa med mig direkt hem, jag skall villigt erkänna att jag invigde de redan i butiken och de satt perfekt så helt normala i storleken och så otroligt sköna.

IMG_1996

Jag blev verkligen förtjust i de direkt jag såg de på mässan i Köpenhamn för 6 månader sedan och så har jag som många andra en viss bild framför mig om hur jag kommer att se ut i de till våren med ljusa slitna denim och en härlig vit blus eller jeans skjortan som jag längtar efter från Oneteaspoon och som ännu inte dykt upp…

De där bilderna är underbara att ha för det är de som får oss att hoppas och så förgylls tankarna under en stund av något så underbart som ett par skor.

IMG_1969

Ibland är man trots allt rätt så enkel att göra nöjd, om inte annat för stunden =)

Pinterest är fylld av bilder på dessa skor så en omtyckt sådan hos Jeffrey Campbell om man skall tro att antalet bilder speglar någon slags tyckande …

Och apropå färgen på skorna som går i nude så är ett litet enkelt faktum att skor i nude förlänger benen liksom nagellack i nude förlänger fingrarna.

IMG_1954

Bara ett enkelt litet tips gör dig längre och på ett par skor som jag tyckte själv är ursnygga! Ser mig de till jeans shortsen från Oneteaspoon och den skjortan jag längtar efter som borde komma när som från samma märke…

De två bilderna nedan kommer från Pinterest.

IMG_2012

IMG_2011

www.lavendettaclothing.se

Nu skall jag göra mig en god sallad och steka lite kyckling för efter gårdagens program om socker så får man allt tänka till lite extra. Såg du dokumentären?

Trevlig kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *