Kan Knut ha sett ett spöke? …

Har du en trevlig kväll? Jag sitter och små tittar på teve medan jag jobbar lite.

Imorse när Knut och jag gick igenom Stadsparken och det snöade blev nog min lilla vovve glad för att han la nosen i snön och bara gick lite bananas som en lägenhetshund kanske blir när han får vara ute och springa lite av sig.

Kolla Knuts ögon =)

Det ser ut som att han ser ett spöke! Hahaha! Undra vad han tänkte just då …

IMG_1469

I vår nya lägenhet verkar han lite rastlös emellanåt och häromdagen sa Nicole att hon hennes kompis var lite rädda då Knut satt med ryggen vänd mot de och bara stirrade mot köket.

De var övertygade att han såg något som de själva inte kunde se … Inte det vanligaste med spöken i nybygge men man skall aldrig säga aldrig.

Tänk att han är snart 9 år … Vill inte ens tänka på det för det känns som igår jag hämtade honom med flyg i Luleå och uppfödaren mötte upp mig på flygplatsens parkering.

Att komma hem med en mini Knut var så underbart för Nicole som var då 4 år väntade vaken (kl. var runt 23 när jag kom hem) med farmor som var där och passade henne tills jag kom hem. Med suddiga och sömniga ögon frågade hon mig ”Men mamma, var är han?” då hon inte såg honom i min famn, så liten var han …

Nu önskar jag dig en trevlig kväll och imorgon fredag är Nicole tillbaka hos mig. Hon har bestämt att då skall vi bara MYSA, något jag dock tycker vi alltid gör så kanske en bio i helgen? Måste kolla vad som går, tips?

Nu hoppas jag att förkylningen lägger sig efter helgen för nu vill jag faktiskt börja träna och komma lite i form lagom till våren och sommaren =)

<3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *