Första lunchen på över 1 år …

 Ja, rubriken låter lite märklig kanske men så är det också en sanning åtminstone om man skall räkna som ”lunch” de som de flesta tar som en break från jobbet, för att sitta en stund utanför arbetsmiljön och få tänka eller göra något annat…

I 13 månader har jag ätit på jobbet då jag har haft öppet 11-18 och varit helt själv, utan möjlighet till ”att lämna”.

När Lizette kom med sitt stora leende idag och frågade spontant om jag ville ta en lunch med henne och underbara Ulrica så blev mitt självklara svar JA!!!

Vi gick till Viskan och jag ville ha något varmt då jag i vanliga fall slänger mig i något kallt som absolut inte behöver värmas. En god tomat och basilika soppa blev det för min del och att få sitta och prata med dessa underbara kvinnor och vänner var ren och välbehövlig LYX!

Så ta vara på era luncher, ni som tar de dagligen och tänk att alla har inte den förmånen =) Det självklara är inte alltid det för alla nämligen och detta gäller allt i livet…

IMG_1379

Tack för idag Lizette & Ulrica <3

Att bara sitta och titta på folk, småprata om ytligheter och djupare ämnen  Älskade det och det härliga med att våren och sommaren närmar sig är just möjligheten till att sitta på uteserveringar både före och/eller efter jobbet.

Medan vi satt och pratade så började jag känna att det gjorde lite smått ont i ena ögat och mycket riktigt hade en av mina linser gått sönder så gick till Glasögonmästarn och hämtade nya. Passade på att rasta Knut i en solig men allt kylig Borås.

IMG_1381

Min lilla pälsiga älskling <3

Både Mile och jag gick kl. 18 efter att ha stängt butiken & efter att hon hade provat DENNA snygga t-shirt från Juicy Couture som är i loose fit, marin blå med texten i guld, ursnygg så klart till denim <3

IMG_1404

 Själv har jag köpt DENNA siden blus från Gestuz som jag blev kär så fort jag såg färgen. Tabacco brown heter denna underbara brun/guldiga nyans. Denna blus och samma model i evening blue finns nu i webshopen, www.lavendettaclothing.se.

OEIV4813

Idag har jag haft en skön dag på och utanför jobbet och till er som hade tänkt komma till butiken imorgon så öppnar jag kl. 12 (istället för 11) då vi skall hinna fota lite nyheter innan öppning <3

Nu skall jag ha lite mys med Knut och klia honom lite extra på magen då han älskar detta min lille <3

 

 

4 thoughts on “Första lunchen på över 1 år …

  1. Hej Michela! Den bruna blusen är supersnygg men hur är den i storlek. Är själv en 38G och undrar om jag kan pressa in mig i en storlek 40?

    Bästa hälsningar från mig

    1. Hej Annika, du kan pressa dig i en 38 för jag har 36 på bild, är 169, väger 67 och har G kupa =) Så är du en 38 med kupa G kan du ha en 38 … Gestuz gör oftast snälla storlekar men vill du så klart ha den extra så välj en 40, den lovar jag inte blir liten …
      Godnatt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *