Juicy Couture Limited Edition med Swarovski kristaller …

Idag på vägen hem från jobbet gick jag till grannbutiken Buketten som hade ljuvliga rosor i gammaldagsrosa som jag bara kände skulle förgylla min helg här hemma för jag skall bara mysa med film, tända ljus och en skön pläd på benen.

IMG_1967

Den tomma väggen som ni ser framför er skall tapetseras som fondväggen där teven hänger då jag tyckte att rummet kändes för kalt annars och gardiner kommer kanske inom ett par veckor, när de är uppe kommer det att kännas som en stor skillnad.

IMG_1957

IMG_1961

Min fina karaff finns HÄR & ljusstakarna som jag har haft i ett par år HÄR.

Apropå något helt annat så ramlade jag på ett övergångsställe för snart 2 månader sedan (cirka) då det var lite halt och jag föll pladask. Jag kände inte då speciellt mycket trots att jeansen hade gått sönder vid ena knät men så fick jag ont efter en vecka. Det känns tydligt att det inte är en ytlig smärta men så idag när jag satte mig på knä för att fota kom jag bokstavligen inte upp och ropade istället till av smärta.

Måste nog gå och undersöka detta vilket jag har sagt tidigare men inte gjort… Sådant är jag så otrolig slarvig med och det är inte något jag är stolt över. Bra att inte springa till läkarmottagningen för minsta möjliga men man skall definitivt göra det när något känns lite fel som i detta fall.

Måste även visa en mysdress i velour från Juicy Couture som vi säljer men denna är något utöver det vanliga då texten Viva La Juicy består i äkta swarovski kristaller och är ett samarbete med just Swarovski huset.

Alltså, hur söt och läcker som helst <3 Ser ni att det är hjärtan på denna mysdeluxe?

IMG_1955

Tänk på att byxorna är normala i storleken då de är rätt så snälla och rymliga men att överdelen är desto mindre så majoriteten väljer en storlek större på överdelen jämfört med mysbyxan.

IMG_1952

Tänk dig att få denna i Alla Hjärtans Dag present? <3

Som ni förstår av priset så har vi endast 2 exemplar inne men till den lyckliga som beställer den så får hon något som få äger, den saken är klar =)

IMG_1950

Självklart har flera andra anlänt i vanliga Juicy priser men de kommer till webshopen inom några dagar <3

Den rosa Juicy/Swarovski mysis finner du HÄR.

Självklart provade jag den men dock i storlek L på överdelen & S på byxorna <3

Glöm inte heller att webshopen är kopplad till Klarna där du kan välja att lägga upp ordern på olika delbetalningar om så önskas.

IMG_0022

Nu önskar jag dig en underbar skön lördag <3

IMG_1963

4 thoughts on “Juicy Couture Limited Edition med Swarovski kristaller …

 1. Nu önskar jag dig en underbar lugn och fin lördagskväll =)
  Jag ska själv bara finnas jag tycker det är så gott…känns så gött att inte känna att man måste ut trivs så bra med mig själv. Åh du vilken fin mysdress den du kan man ju drömma om Tänk om prinsen kom med den <3

  1. Masserar knät och tar det lugnt =)
   Jag är också en liten ensam varg och då jag har varit väldigt social och har mässan i Köpenhamn som väntar snart så är det skönt att bara mysa med film och tända ljus =)
   Hoppas att du träffar din prins snart om du inte redan har <3

 2. Hoppas ditt knä blir bättre annars måste du nog gå till läkaren snart=) Hur som helst får vi hoppas att det finns några prinsar åt oss om inte du redan har hittat en <3 det har inte jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *