Ett ”tufft” experiment …

Det finns många underbara och söta klipp som sprider sig på facebook och andra sociala medier men DET HÄR fastnade jag för då vi alla vet eller tror att många människor bemöts med förutfattade meningar för sitt utseende.

I detta fall kan det vara sådana som vi tror är riktiga tuffingar eller som är det men nödvändigtvis inte alltid och inte därför att egenskaper eller sjukdomar är kopplade till ett typ av utseende.

Experimentet handlar om att dessa killar skall på en audition för en filmroll i en action film men i verkligheten så är de där för att se hur de reagerar när barn frågar om deras uppmärksamhet för lite lek.

Märkligt att vi skall tro att ett ”typ” av utseende skall innebära att man är ”hård”. Tråkiga generaliseringar som vi människor tillämpar när vi bemöter olika typer av utseende men kan inte annat än att dela mig av DETTA klipp med förhoppningen att även du får ett leende <3

2 thoughts on “Ett ”tufft” experiment …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *