En underbar middag på Miss Voon …

Klockan är 7 på morgonen och jag sitter på tåget mot småstaden för att hinna öppna butiken kl. 11.

När jag var på stationen insåg jag att jag hade glömt min lilla mini Ipad på sängen. Varför skall man oftast glömma något? Jag kanske är iofs. själv om detta men laddare, kamera eller whatever är ibland kvar där de inte skall vara.

Har ringt dock till hotellet och Johanna får hämta upp den när hon själv skall senare idag ta sig till stationen. Detta innebär dock att jag inte har alla de bilderna jag hade tänkt lägga in här i bloggen idag då flera av gårdens kort finns just i den. SUCK … =(

Igår efter mässan och en egen stund på mitt hotellrum mötte jag upp Johanna och Linda på Kung Carl där Johanna bodde. De var mitt i det där tjejiga om att fixa håret och sminka sig innebär.  Johanna målade på 2 minuter mina ögon och jag blev faktiskt väldigt förvånad över hur duktig hon är. Nu skall hon allt få lära mig exakt det hon gjorde för det tog ingen tid och skillnaden var verkligen stor.

Tycker nog att ni som läser Johannas blog skall be om sminktips för åtminstone jag är nog en som gärna skulle vilja lära sig denna lilla konst som kan framhäva eller dölja. Bilden visar dock inte tydligt vad hon gjorde med ögonen men när jag får tillbaka min Ipad så skall jag lägga ut något kort.

IMG_9299

På mig hade jag den underbara svarta kavajen från italienska Imperial. Den är helt fantastisk skön då den är stretchig och tycker att en svart kavaj skall finnas i en kvinnas basgarderob. Älskar att ha den även till en t-shirt och priset på just DENNA är helt överkomligt tycker jag då du får en snygg och skön sådan. Välj dock en storlek större …

Mångsidiga kvinnor som nyttjar tiden till max. Johanna klipper Linda som ser till att Johannas dator har lite mer utrymme. Skönt att veta att jag inte är den enda som inte riktigt kan rensa bland filer och allt som bara sparas på automatik. Jag är egentligen helt kass på det där med datorer men borde lära mig mer då det är ett verktyg jag använder mig av dagligen.

IMG_1627

IMG_1623

Tiden rusade iväg när man har trevligt så vi fick sedan snabbt ta på oss jackorna, ge oss ut i kylan till restaurang Miss Voon där ett bord var bokat till oss och till Fashion by blue.

Med vackra Linda som fick på 10 minuter en klippning och snyggt blev det så klart. Vissa personer tycker att man som kvinna skall tänka på vilken hårlängd man har och påstår att långt hår är ute men jag tycker å andra sidan att jag har aldrig valt att följa något för att det skulle vara en trend eller inte. Rätt så tråkigt att göra som alla andra bara för att det är en trend eller? =)

Personligen tycker jag att man skall ha den längden man bäst trivs med, tycker nog att just det är viktigare än vad anses vara modernt för tillfället.

12523046_10153362322063067_1440060690008102879_n

Mathias som tidigare var min leverantör på bland annat Miss Me Jeans har nu börjat jobba hos de så igår var han mannen/killen som fick ta hand om fnittriga kvinnor.

Vi hade även en underbar kypare som rekommenderade oss att starta med lite sashimi och att välja ca 4 rätter från menyn med förklaringen att de är lite som en tapas meny. Vi alla valde tre och kan säga att det hade räckt med två för det var mer rätter än små tapas =) Vi satt dock länge och njöt av all mat och jag tror att vi var eniga om att det var nog en av de godaste middagarna och därför en restaurang att rekommendera till er som önskar detta som tips.

Hummern tacos vattnade sig i munnen men just denna rätt kan man dela då den är riklig och mättsam. Otroligt gott ..

IMG_1628

Oxfilén var som allt annat gudomlig god. Varje rätt ligger på ca 150-200:- för er som undrar …

IMG_1631

IMG_1636

Och när man tror att det inte kan bli bättre så kommer den tredje rätten som får dig att inse hur fel du hade, ankan.

Tror nog att jag aldrig har ätit anka tidigare men kan idag inte tänka mig ett bättre ställe att testa detta på. Fräscht och precis det jag behövde efter de två tidigare rätterna.

IMG_1637

Linda som brukar (enligt vad hon själv sa) inte äta den här typen av maten tyckte nog ändå att det var helt ok =)

IMG_1640

Jessica (till höger) visade mig bild på en valp hon har tingat och skall få hem om ett par veckor. En pommis valp (som min Knut) och jag blir själv så sugen på en liten bebis hund <3

IMG_1632

Vi minus Mathias som tog kortet …

Tack för en fantastisk trevlig kväll <3

IMG_1635

Klockan blev över 1 innan vi var klara med denna goda middagen så idag lär jag vara lite av en trött kvinna (sovit 3 timmar) men  så tacksam för en trevlig kväll och för nya bekantskaper.

Att sitta länge och äta gott i trevligt sällskap är en riktig mysig lyx <3

Nu skall jag lägga ifrån mig datorn och försöka sova en liten stund här på tåget då jobb väntar så fort jag kommer hem.

Önskar dig en ljuvlig start på denna fredag <3

 

8 thoughts on “En underbar middag på Miss Voon …

 1. Tack för en härlig dag och kväll med många goda skratt!
  Och ja, maten var väldigt god och det är verkligen värt att vidga sina vyer lite!
  Men ikväll blir det pompa och kött haha! Kraaaam

 2. Vilken middag ni har haft och så gott det ser ut att vara!
  Måste dit nästa gång jag är i Stockholm utan barnen och bara med mannen.
  Tack för tipset och snygg du är med lite smink!

 3. Ser fantastiskt mysigt ut!
  Får testa det nästa gång ..
  Härligt gäng, underbara Mathias och Fashion by blue tjejerna är ju trevligt sällskap ❤️
  På väg hem efter några dagar på Formex med ny inspiration!
  Ha en fin fredag

  1. Det tycker jag verkligen att du skall göra, du lär nog inte bli besviken …
   Ja, fantastiska människor och alltid härligt att träffa gamla som nya vänner/bekantskaper <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *