Att ha en flickvän …

… eller så kanske det heter en flick vän när man inte syftar annat än på en väninna? =)

Det är helt enkelt inte alltid så lätt för oss som inte är födda här i landet att alltid använda rätt ord vid rätt tillfälle.

Tänk när jag skrev på en väninnas wall på facebook att jag hade varit på ”bortamatch” medan jag menade bara att jag hade varit på ”bortaplan” =) Hahaha!

Glömmer aldrig heller när jag jobbade på Borås Parken och en av de anställda erbjöd sig att åka iväg och köpa ”granris” för att sedan ringa till mig och säga ”Michela, jag hittar inte granris, yasmin ris finns men inget granris” … Dog av skratt för det är något jag själv hade kanske kunnat göra då ris borde finnas i ris hyllan? =)

Jag hoppas iaf. att ni förstår mig när jag skriver mina inlägg här i bloggen och även om jag har bott i landet i snart 24 år så kryper vissa fel fram då det heter ”så” på italienska …

För att återgå till min väninna Linda skall hon nu sova hos oss även inatt innan hon åker tillbaka till sina studier i Örebro. Inatt vaknade jag att även Nicole hade kommit och lagt sig i dubbelsängen så där låg vi alla tre =) Hon tyckte nämligen att det lät som att någon rörde sig i lägenheten och blev lite rädd … Lillan …

Kände bara hon hennes armar kramade mig när jag låg där i min varma pyjamas med en stor nalle på =)

Både Nicole och Linda låg och sov när jag gick tidigt imorse för att komma ikapp mig med alla ordrar som dagligen trillar in … Nu känner jag åter att jag har läget under kontroll vilket är otroligt skönt så klart …

Här i småstaden snöar det och det var magiskt vackert i Stadsparken när Knut och jag tog vår morgonrunda där.

IMG_1114

Det är något med parkbänkar … Älskar de … Kanske är det för att när man var ung läste man alla namn som vi skrev på de … Michela loves Alex eller vad det nu kunde vara … Ja, det var nog bara hans namn jag skrev på den tiden … 17 år och så kär <3

IMG_1119

Minns att jag kunde springa på toaletten och kissa säkert 10 ggr innan han kom och hälsade på i hemmet i Bologna för såååå nervös var jag …

IMG_1123

Mysigt att träffa honom förra sommaren när han och två av hans kompisar (en av de kände jag också sen gammalt) kom och hälsade på en kväll när Nicole och jag var vid havet i Italien.

Samma humor, samma leende … Det jag kan sakna är just den oskyldigheten som kännetecknade de möten och de tankarna.

 De senaste åren har jag aldrig varit nervös när jag har haft någon dejt. Kan sakna de där fjärilarna i magen faktiskt som ofta fanns där när man var förväntansfull och längtade.

Idag är jag mer avtrubbad i mina känslor, kanske för att jag idag tror att kärlek är inte  längre är det jag trodde när jag var yngre.

Nåväl … =)

IMG_1126

Nu jobb fram till 15 och så väntar kanske en kväll med gäster från Göteborg … Vi får se =)

Från vår Märkesrea HÄR ett tips, boyfriend skjorta från Gestuz och Please Patch …

IMG_3323_2

Kram <3

2 thoughts on “Att ha en flickvän …

  1. Måste berätta om en vännina, inte flickvän;) till mig som efter ett långt äktenskap och sedan skilsmässa träffar en ny man. Nu är hon så otroligt kär och har verkligen sådana känslor som jag bara trodde var förknippat med tonåren. Hon strålar och riktigt studsar fram. Det är så härligt att se och ger hopp för oss singlar runt 40, eller över;) Hon närmar sig 50 och har aldrig varit så här kär. Så underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *