Att längta till det nya …

Buonasera i höstmörkret <3

lillan och jag planerar kvällar, nya rutiner och festligheter till efter flytten.

Att drömma sig lite bort och planera är en stor del av tjusningen med ett nytt boende och för att klara av det tillfälliga boendet av att bo bland dammråttor som kommer fram, grejer som skall lämnas bort, saker som skall säljas och flyttlådor.

Skall ikväll boka två bord till Commercen i Göteborg (osäker på stavningen) då min väninna Linda och jag planerar att ta med oss det vi vill sälja (mestadels kläder & skor) och ta en dag med bara försäljning bland alla de som är där med samma ändamål.

Vet du hur det ser ut? Vad säljer de andra? Många besökare? Återkommer med dag ifall du vill ta en utflykt dit och kanske fynda lite för fynd är just vad man gör på ett sådant ställe.

Nu är det snart bara en enda månad kvar, dvs. 4 veckor och jag längtar till första natten i nya lägenheten, till första badet (ljummet vatten =) och första lazy söndagen utan jobb <3

När flytt, höst och Julen är över skall jag ta 2-3 dagar på SPA men fram till dess är det bara att hoppas att jag slipper migränen som gjorde sig tillkänna även denna morgon men som tur är släppte efter ett par timmar och en kaffe på Viskan med Tania som en skön start.

Nu skall jag boka bord på Commercen och boka tågbiljett till Örebro på lördag så på lördag gäller 10-14.30 (stänger alltså 30 minuter tidigare) för att hinna med tåget <3

Önskar dig en trevlig kväll …

 

5 thoughts on “Att längta till det nya …

 1. Hej Michela! Commersen i Gbg är stooor! Jag hyrde ett bord där en gång när jag skulle flytta från Göteborg och det gick bra att få sålt det mesta, så länge man är bra på att visa upp sina varor på ett snyggt sätt, men det lär ju inte du ha några problem med ;) Själva lokalen är som en stor, öppen lagerlokal ungefär. Jag har för mig att det i stort sett endast var ett rum! Hyr gärna under ett tillfälle då folk just fått pengar, då är det större ruljans på folk. Lycka till!

 2. Hej Michela! Commersen i Gbg är stooor! Jag hyrde ett bord där en gång när jag skulle flytta från Göteborg och det gick bra att få sålt det mesta, så länge man är bra på att visa upp sina varor på ett snyggt sätt, men det lär ju inte du ha några problem med ;) Själva lokalen är som en stor, öppen lagerlokal ungefär. Jag har för mig att det i stort sett endast var ett rum! Hyr gärna under ett tillfälle då folk just fått pengar, då är det större ruljans på folk. Lycka till!

  1. Stor låter bra om det är mycket folk inte om det är alldeles för många som skall sälja =) men hoppas att vara varor lockar =) Vi skall hyra vart sitt bord samt klädstång för att kunna hänga lite kläder också så håll tummarna för att mycket säljs <3 Tack!

 3. Hej,
  Ta gärna med era tjejer ner också så att ni är många som kan ha kolla på kunderna – de stjäl som korpar :).
  Men det är ett väldigt bra sätt att sälja grejer, mycket folk och lätt att bli av med saker om man har rätt priser.
  Innan de öppnar går säljarna runt bland övriga bord och försöker köpa av varandra.
  Öppnade parfymer och använt smink går också bra, jag hade hört att barnkläder gick bra men inte mina :(.
  Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *