Inköp & Djurgården …

Buonasera,

har nu kommit hem efter att ha åkt fram och tillbaka till huvudstaden för inköp gällande vår/sommarkollektionen för vårt märke Valerie som även är nominerad till Guldknappen och skall därför på gala nästa helg. Självklart är den fantastiska kjolen och toppen i gul spets beställd till butik & webshop men bild på detta kommer i samband med galan då vi som gillar hennes kläder får hålla tummarna lite extra.

Har den där känslan i kroppen som säger att hon kommer att vinna och det är hon verkligen värd. Har köpt in fantastiska toppar i spets, samma model som DENNA favorit men då i mer somriga toner att kombinera till ljuvliga sidenshorts eller kjol som också är självklart på ordern för att inte nämna de vackra klänningar som kommer att göra många glada under de vårmånaderna då studentfester, baler, bröllopsfester mm. gör att många söker efter en snygg klänning som är lite extra.

Tyvärr glömde jag mitt systemkamera hemma så fick nöja mig med mobiltelefonen när jag tog kort på allt som har köpts in.  Man tror (eller jag tror =) att jag skall alltid komma ihåg men har nu lärt mig att jag gör verkligen inte det. Inte allt om inte annat så ett måste att fota allt för att även ha koll på vad man ej behöver köpa in mer eller vad man saknar i det utbudet man har lagt order på.

Den här vita klänning kommer som långklänning men även i en kortare model. Hur vacker som helst och även en klänning man lätt kan gifta sig i.
IMG_0335

Otrolig nöjd med dagens inköp som jag gjorde hos Valerie mamma som log när det visade sig att klockan var exakt 14 när jag ringde på klockan. Jag är som en schweizisk klocka helt enkelt =)

Blev hämtad för att sedan ta en promenad vid Djurgården som i detta vackra vädret bjöd verkligen på en Stockholm från sin bästa sida. Motionärer, människor som rastade sin/sina hund/hundar, par som höll varandra i handen och pussades i smyg eller öppet, turister, ja, you name it =) Många var ute och njöt av solen och värmen.

Det blev ett glas rosé på detta mysiga ställe för att prata lite om den boken som jag skall skriva. Skall man skriva en självbiografi ställs man inför vissa små ”dilemman” men nu handlade det mest om konkreta sätt att tänka på för att ”do it”.

IMG_0336

IMG_0326

Då jag hade tåget hem redan vid 18.30 tiden blev det ett kortvisit men vi stannade även där bilen stod parkerad (minns inte namnet på uteserveringen/restaurangen) för att äta en god räkmacka på ett litet svalare ställe som låg i skuggan =)

IMG_0331

Mätt, belåten med att få njuta av det vackra vädret och vår fina huvudstad och tacksam för hjälpen och sällskapet satte jag mig åter på tåget för att komma hem till småstaden vid 21.40, ta en dusch och med en längtan att nu gå och lägga mig.

Även om vi på måndagar brukar ha butiken stängd tänkte jag ha öppet 11-16 då jag väntar på några leveranser och kan ändå jobba med webshopen i butiken ifall du har vägarna förbi och är lite sugen att titta på vad som har hunnit komma.

Önskar dig en massa trevliga drömmar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *