Första bilderna på vår nya lägenhet …

För några månader sedan hade jag en kille i min dotters ålder ca (12-13 år) som kom själv för att köpa en present till sin mamma.

Igår kom han tillbaka för att hälsa på Knut och för att fråga hur affärerna går =) Hahaha!

Log åt den vuxna frågan och svarade ”ja, du vet man vill alltid att det skall gå bättre” vilket han besvarade med att ”då skall jag köpa Julklappen till min mamma här också”. Kunde inte annat än att le av värme inombords för att denna kille vill köpa presenten här hos mig och hjälpa mig med businessen <3

Två tjejer som går i femman kom och satte sig här i butiken för att krama och klappa på Knut.

Vi pratade lite och den ena sa att hon hade ett ”distansförhållande” med en kille i Göteborg.

Hade jag uppfattat rätt? =) Ja, frågade igen och visst …

När jag gick i femman så tror jag att jag fortfarande lekte cowboy och indianer? Det kanske jag inte gjorde men jag hade iaf. inte något distansförhållande mig veterligen … =)

En dag kantad med trevliga besök här i butiken <3

Efter stängning gick jag med Nicole till mötet för oss köpare av lägenheterna i Asplyckan.

Det var en salig blandning av personer som skall bosätta sig i de 60 lägenheterna fördelade på 3 hus som står klara för inflyttning i slutet på november. Mest medelålder/äldre tyckte jag nog och skrattade åt Nicole som tyckte att detta bygge är inte lämpligt för äldre då det är flera våningar. Hur verkade tycka att när vi blir äldre så skall vi bo på bottenvåningen =) Hahaha! Påpekade att huset hade en hiss då den är rätt så modern som ett nybygge bör vara …

Vi såg mest fram emot att få gå och titta på lägenheten men fick självklart lyssna igenom de lite mer praktiska detaljerna som rör inflyttningen (alla flyttar ungefär samtidigt) och betalningen (den hoppar jag gärna över =)

Äntligen fick vi gå till vår lägenhet på våning 5 och även om den är långt ifrån klar så fick vi känna känslan av planlösningen som vi bara har sett på bild.

Helt plötsligt fick vi uppleva den live <3

DSC_0663

Öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett. Nöjd med detta då jag är annars aldrig i köket =)

DSC_0665

Lägenheten är en trea på 8o kvm kontra de 75 kvm vi har idag men med skillnaden om det nya & öppna.

Som tilläggsval har vi bland annat valt badkar för det är något jag har längtat så efter … En massa skum, skön avkopplingsmusik och ligga där och koppla av en stund. Tyvärr har jag erfarit vid en ”första träff” med en kille att jag svimmade när jag tog ett bad på hans hotelsrum och haft känningar av detta även vid andra tillfällen så måste välja att inte ha för varmt vatten då jag svimmar verkligen av det annars.

Så bada endast när vi är två hemma helt enkelt av säkerhetsskäl…

Mitt sovrum som ser väldigt litet ut här är dock ett vanligt sådant, som det jag har nu ca skulle jag gissa.

Det ovanliga ligger nog i de tapeterna som kommer på väggarna snart =)

Nicole tycker att jag har valt hemska sådana men kände för att ”våga” efter shabby chic perioden på 10 år. Förnyelse …

DSC_0666

Utsikt …

DSC_0669

Nöjda med vårt första titt gick vi hem med ett stop för lite mat på vägen då Nicole var så hungrig … Vi delade, pratade om inflyttningsfest (jag får nämligen inte vara hemma när hon skall ha sitt) och så blev vi mätta samtidigt som det var otroligt skönt att sitta ute en liten stund.

Tänk vad många inredningsinlägg flytten kommer att föra med sig men alltid roligt med variation i ens blog tycker jag <3

Nu jobb då leveranser kommer på löpande band …

4 thoughts on “Första bilderna på vår nya lägenhet …

  1. Hej

    Tack för att vi få vara med och titta in i ert nya boende…Ohh ser fram emot alla inredningsinlägg, du har en sån mysig o cool stil…Hoppla, får du inte vara med på Nicoles inflyttningsfest….hihi
    Näe det är inte skoj att städa ur sin gamla lya
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *