När man möter ”old friends” …

Och då var det ”det där” med kvällen då jag träffade min ungdomskärlek Alessandro, vår gemensamma vän Andrea och en kompis till de båda.

Jag kan fortfarande minnas så väl när min väninna Isabella och jag åkte till Cesenatico (i närheten av Cervia) för en skön semester vid havet med hennes farföräldrar. Vi var då 16 år och vi såg så fram emot detta. Vi hyrde en richo andra kvällen och jag minns  exakt vad jag hade på mig den kvällen då en bil stannade bredvid oss och killen som körde tittade inte bara på mig men i mig för det var verkligen så det kändes <3

Någonstans så var det den gången jag fick uppleva ”förälskelse vid första ögonkastet” … Det räckte med en blick och ett leende och jag smälte …

Hans vän sa till honom att ”drunkna inte i hennes ögon” (mina alltså =) och vi visste båda att det där var ”amore” ,  den där ungdomskärleken som har fått mig att skratta, gråta, tänka, tolka, vända på ord fram och tillbaka. När man är i en viss ålder så är känslorna så mycket mer, så starka, så svarta och vita … Man tror att det är ”the only one” och om inte han ingen annan …

Det var därför väldigt roligt att han, vännen Andrea (var kär lite även i honom) och en gemensam vän till dem kom till hotellet vid 23 tiden häromkvällen. Alessandro var nog 1o år sedan jag såg sist medan Andrea var nog 25 år sedan =)

1800308_10153063781828660_7712389998948459601_n

Vi satt vid uteserveringen vid hotellet och jag kände mig 16 igen. Vi var till utseendet äldre och i själen säkert också då erfarenheter har gjort oss mindre oskyldiga och naiva men annars var vi exakt samma personer som satt och pratade med glimten i ögat för det är just de som kännetecknade vår konversation.

Dessa killar som jag älskar för sin ärlighet är verkligen sådana som man som kvinna aldrig skulle vilja träffa då att vara trogen sin tjej/fru är inte riktigt ett mål… När jag frågade den av dem (som har sambo) om han har varit trogen henne så var svaret ”Jag har varit otrogen bara från bältet nedan ett par gånger” och hänvisade till att det är bättre att vara det än att vara otrogen med hjärtat.

Hårt så klart och säkert inget som skulle uppskattas av hans sambo men det som ändå kännetecknar många förhållanden idag (kanske inte ditt men fortfarande många) Det blev en salig blandning av diskussioner för som de italienare vi faktiskt är älskar vi att sitta och diskutera, bli ifrågasatta (med intelligens och respekt dock) och det var precis vad vi gjorde, med humor och glimten i ögat trots att ämnena var egentligen rätt så provocerande.

Det var tre mysiga timmar som verkligen bara ”sprang iväg” och när de åkte kände jag verkligen att vissa personer man har träffat i livet kommer alltid att ha en speciell plats i ens hjärta, att man alltid kommer att minnas dem för de minnen man har delat.

Idag var det dags efter min semestervecka att öppna butiken och hade på mig mina sköna Please Classic Parquet, 1499:- och blusen från Copenhagen Luxe, 799:-. Båda från furia.se

11813288_10153070636223660_6825975057327879388_n

 Jag har idag börjat MÄRKESREA här i butiken så är du i Borås titta gärna in …

I webshopen kommer priserna att halveras successivt men inte allt kommer att vara på rea  (vissa är det redan, se HÄR) då vissa kollektioner  & brands jobbar inte i säsong men har samma kollektioner året runt (två exempel: Happiness brand & London Ink)

Kram så länge <3

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *