Morgonträning …

Imorse vaknade jag alldeles för tidigt trots att jag hade sovit lite även natten innan, typiskt det där …

Hade bestämt tid på gymet med Tania för att träna lite tillsammans så tog på mig mina nya gymkläder (ägde knappast något) och för första gången under mina snart 44 år så köpte jag ett par taights. Dessa & linnet är från Adidas och måste faktiskt erkänna att det var helt ok trots att jag har varit väldigt motsträvig i denna typ av träningsbyxa…

IMG_7193

Då jag var lite tidig så började jag med rodden som uppvärmning och varm blir man kan jag lova =)
DSC_0036_2

Körde 15 minuter i blandat tempo innan Tania kom för att visa mig några rumpövningar… Nästa vecka börjar hon en PT utbildning så höstens träning med henne och Anna är räddad …
DSC_0045
Den gamla klassiker är dock alltid en återkommande och bra sådan som man kan göra lite jobbigare genom att använda ett ben istället för två.
IMG_7225

IMG_7226

Det var sköna 45 minuter som avslutades med en kopp kaffe och vi log åt att vi båda gillade höstkänslan vi fick i några minuter i mörkret. Vi är nog de enda icke helsvenska som inte gillar sommaren =)

Det är ganska märkligt hur en årstid kan få en att bli lite mer introvert när dessa två månader förknippas med motsatsen. Att vara tvärtom är nog ofta min grej verkar det som …

Nöjda med att vi startade dagen med lite svett gick jag hem och duschade för att sedan byta om och gå till butiken medan Tania åkte iväg till kunder.

En regnig dag här i vår lilla stad denna onsdag. Det perfekta vädret för en utflykt till Ullared som besöks idag av min dotter med pappas familj. Hon har fått i uppdrag att köpa några presenter till kusinerna i Italien så hoppas hon hittar lite smått och gott till dem <3

Har nu fått två nya armband från Bronzallure till webshopen HÄR. Dessa är dock de sista två i guld så passa på …

Dagens klädsel är Smilla blusen från Fira & nyinkomna Please Classic blu trash som är tom. skönare än många andra Please i denim <3
IMG_7232

Önskar dig en ljuvlig dag <3

4 thoughts on “Morgonträning …

 1. Vilken snygg outfit! Hur är dessa please jeans i storlek? o blusen, vad har du för storlek på den? :)

  1. Tack snälla <3
   Dessa Please jeans har jag i samma storlek som jag brukar ha på övriga Please Classic men lite mjukare och skönare och blusen har jag i storlek S (är 169 och väger 66)
   Kram

 2. Åh vad duktig du är :)
  Vi ses i augusti – då kör vi lite träning tillsammans igen <3
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *