Tycker du att det är ok om behån syns?

En ny dag med ett riktigt sommarvärme som har tagit över småstaden.

Kunde inte annat än att le åt texten som profilen @Jonas Colting har lagt ut på sin instagram apropå att tidningar varnar för värmen och att detta uppmärksammas på löpsedlar. Nyfiken? Gå in och titta så får du dig ett litet skratt för visst är det märkligt att man uppmärksammar och varnar för värme i juli månad då detta skulle och borde vara helt normalt =)

Började annars min dag med att ta en frukost med Tania på Kafé Viskan och vi båda log när vi såg att vi hade samma behå från Marlies Dekkers denna dag och att båda hade den under vita blusar så ställ oss aldrig frågan om vi tycker att det gör något om en behå syns under ett plagg. Svaret är att om behån är snygg så skall den synas och är bara ett bevis att du använder en =)

IMG_6875

Självklart fick jag med mig en Herbalife shake då jag har aldrig några luncher. Idag har jag dock fyllt på en flaska med en massa vatten för jag får huvudvärk att vara i butiken när värmen är stark. Igår la jag mig helt utmattad i sängen när jag kom hem …

IMG_6886

Inget syre här inne och man blir påverkad kan jag lova … MEN 14 dagar kvar så kan även jag njuta av värmen genom att vara ledig en vecka <3 Gissa om jag längtar =)

Som tur är kom en väninna till butiken då hon skall till Göteborg och ville gärna ha någon snygg överdel som hon kunde ha till ett par byxor hon har hemma.

DENNA från Gestuz blev hennes val, 499:- och finns även i svart. Enkel, stilig och ett bra val …

Jag hoppas att hon får en fantastisk mysig kväll för det är hon sååååå värd efter allt hon har tvingats och tvingas gå igenom <3
IMG_6900

Ikväll vill lillan gå på bio så vi skall stänga in oss i en biosalong med bra air condition och njuta av någon bra film som hon har fått i uppgift att välja ut.

Själv fortsätter jag att jobba men längtar efter en kall dusch …

Är du ledig eller är du också på jobbet? =)

Kram <3

2 thoughts on “Tycker du att det är ok om behån syns?

 1. Nu finns det ju de som är äldre och sjuka som kanske inte tål värmen lika bra som andra – det har du aldrig tänkt på eller?

  1. Så klart jag har tänkt på det men vi känner ju om det är varmt eller inte och att varna för det på löpsedlar tycker jag att det är lite överdrivet då värmen är inget som är dolt direkt =)
   Vi kan vända på det då och tycka att det är kanske synd för alla som älskar sommaren att man behöver varna för att det är varmt när det borde vara något som inte tillhör ett undantag denna tiden på året.
   Vill man leta efter något fel i en tanke så hittar man alltid det =)
   Själv tänker jag mer på hundar och barn som vissa personer lämnar i bilen men hänvisar till att vi känner ju om det är varmt eller inte … kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *