Julklappspanik? …

Nu är klockan över 18 och fredagsmyset börjar i många familjer.

Nicole är hos sin pappa med familj hela helgen för att fira Julen i förskott innan vi åker till Italien på tisdag och jag skall ha en skön fredag kväll i mitt egna underbara sällskap.

Jag har nog aldrig förstått de personer som inte klarar av att vara själva ibland och måste alltid hitta på något med andra. Misstänker att de personer förstår sig,  å andra sidan, inte på sådana som mig som föredrar och gör valet av en ensamkväll istället för att ge sig ut och socialisera.

Lite kaffe, datorn, sedan boken, Knut som ligger i soffan bredvid medan lilla Molly springer runt i sitt hjul och familjebilden är målad.

Tidigare idag kom en kompis för att hjälpa mig med några avtal och jag skrattade så när jag ramlade ur min egen säng och föll pladask. Helt normalt ja =) och skrattade glatt av den komiska situationen där något graciöst intryck blåstes bort på direkten =) Hahaha!

Vad vore livet utan humor? Finns knappast något mer tilldragande egenskap än just det men så är humor även individuell och kulturell. Det som får just dig att skratta kanske inte får mig att le det minsta vilket gör det hela så klart inte alltid så lätt =)

Nu är det sista helgen innan Jul och självklart har vi öppet i butiken The Little Showroom. Imorgon har vi öppet 10-16 och på söndag 12-16 <3

Vill du handla något från Furia webshopen i butiken kan vi fixa det så klart. Har du Julklappspanik? =)

Tror att det jag skulle ta fram som årets Julklapp från nya webshopen Furia är alla de snygga behån från Marlies Dekkers, något som inte förvånar mig då de är mer än underkläder, de är som en läcker accessoar som ger en kvinnlig touch på din klädsel. HÄR kommer du till dessa …

Bor du inte i Borås och vill ge bort den eller något annat från nätet kan du alltid printa ut varan och skriva något gulligt om att ”den är på väg”  <3

IMG_9529
IMG_9742
Vill även tipsa om att The Little Showroom har nu 30% rea på allt som finns kvar från Valerie & Ester Elenora. Att fynda innan Jul är inte så illa =) Valerie är nämligen en av de märken som Furia tar över så därför har utförsäljningen börjat redan nu på detta vackra märke. Klicka HÄR för att komma till rean. Kavajen på bilden är just från Valerie och är en underbar sådan.

Jeansen är från Please och flera modeller och tvättar finner du HÄR. Även dessa har alltid varit och är en uppskattad present då det är en användbar sådan.

Apropå underkläder och Jul såg nu att den alltid fantastiska Victoria Secret showen visas på Julafton. Väldigt opsykologiskt att visa den när vi äter som mest eller vad tycker ni? Som tur är är jag i Italien då och hoppas att de där väljer ett annat datum att visa dessa änglar på.

Undrar om de äter bröd och nutella när de har tagit sig igenom denna show med alla de hårda förberedelserna som den innebär i kost och träning för att se så ”perfekta” ut som möjligt …
2013021813611769803938607631
Nu skall jag packa ner lite juligheter i min väska som snart inte har någon plats för kläder då julklapparna tar all plats =)

Önskar dig en skön fredagsmys oavsett hur du väljer att tillbringa det <3

 

5 thoughts on “Julklappspanik? …

  1. Hej

    Jag håller med vilken fin bild på din systerdotter i förra inlägget…ser ut som ett vykort….Jag älskar VS showen och TV3 brukar köra ett antal repriser på den…De är jag glad för…i år är det 3 svenskar som är med..skoj…Mys så gott nu ikväll..Jag packade lite igår och nu ikväll…Åker tidigt im bitti till Småland..Julen börjar..Yeaaahhhh..
    Kram Nettan

    1. Tack. Ja just 4 med dej blir skrev lite fel..hihi….
      Elsa Hosk, Sigrid Ågren och Kelly Gale…Nu hittade jag datum för V.S Showen 24/12 som du skrev sen 27/12 och 15 jan…Här ska det tittas den 27

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *