Mysfredag & LV bloppis …

Godmorgon denna något regniga söndag!

Själv var jag i butiken redan vid 8.30 för att packa ordrar innan butiksöppning för det är min tur att jobba helg <3

Igår kväll var tanken att jag skulle bjuda ut min fina och underbara dotter på middag, bara hon och jag men som den mys och hemmakär tjej hon är ville hon istället vara hemma och ha myskväll.

Hon fick välja middag och det blev MD en förkottning som jag numera förknippar med Marlies Dekkers än Mac Donalds =)

Efter denna gourmet middag gick vi till sängen med vår dator för att titta på en av de mest underbaraste filmer, ”The Holiday” med bland annat Cameron Diaz och ja, Jude Law <3

Vi hade en sådan mysig kväll som man bara kan ha när man inte sitter med var sin dator i soffan. Nu låg vi i armarna på varandra och bara njöt av filmen och varandras sällskap för att sedan ligga på var sin kudde och prata lite om livet och framtiden.

Love those moments <3
IMG_9639
Den där lilla tjejen <3

Hon skrev till min syster i Italien att även jag måste få lite paket för hon är nämligen ”rädd” för att jag inte skall få så många som jag borde då man är vuxen och man inte längre byter julklappar med så många … Omtänksam som få <3

Som ni vet har jag sålt några LV väskor. Sålde tre stycken för att kunna få köpa flygbiljetter till mig och lillan till Italien och för att köpa mig en ny LV där min dator (som ofta är med) skall få plats då jag tycker att det är bättre att sälja det man ej använder för att kunna köpa nytt. De ringde mig från LV butiken häromdagen för att säga att min är klar … Längtar efter den nu …

Har även övertalat min väninna Linda att sälja det hon inte använder då man kan istället använda pengarna till något annat, till en annan pryl eller upplevelse så nu säljer hon denna underbara äkta LV väska i Limited Edition. Den kostade ca 15.000:- och hon säljer den för 8000:- !!!

Har du frågor maila henne på lindasvensson74@hotmail.com …
DSC_0077
DSC_0079
Hur söt som helst <3

Nu är butiken öppen 10-16 och efter det skall jag packa ihop för att åka till en mysig stuga och ha en skön kväll utanför Göteborg med myskläder, tända ljus och middag.

Önskar dig en underbar lördag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *