Mer underkläder från Marlies Dekkers …

Hej denna regniga söndag här i småstaden!

Tänkte denna Andra Advent visa den andra modellen av tre från det läckra underklädesmärket Marlies Dekkers.

Den första varianten visade jag för några dagars sedan och flera beställdes av er läsare & kunder och då ni gärna ville se även hur de andra ser ut så kommer här ett par bilder på DEN HÄR modellen som vi har i svart (på bild).

Jag har på mig en F75 och även om jag egentligen är en G kupa fungerar den. Önskemål finns dock från min sida om att F kupor görs då vi är trots allt några som har det.

Med en kavaj, kofta, top ser den ut så här…

Kavajen på bild är från designern Valerie och den är nu på 30% rabatt HÄR. Valerie själv hade på sig den när hon gästade Malou i hennes talkshow häromdagen.

Behån är elegant och sexig at the same time är mitt personliga tyckande <3
IMG_9433
Men den har även de där extra detaljerna som kanske inte alla får se =)
IMG_9422
Jeansen är från italienska Please och finns HÄR.

Dessa underkläder är en elegant och läcker present att ge bort/få då det är inte alla kvinnor som går och lägger 799:- på en behå och just därför blir det något som är ännu mer uppskattat att få <3

Så ser den ut på baksidan <3

När du provar den gör alla banden längre för annars blir du lätt frustrerad =)
16290_back_large
Framsidan …
16290_front_large
Nu vanlig klädsel här på jobbet =) och snart skall jag hem till lillan som vill göra ytterligare ett pepparkakshus.

Från sexiga underkläder till mamma rollen, vem säger att livet inte är varierande? =)
IMG_9408
Toppen är från Religion och finns HÄR, har S på bild.

Nu skall jag packa ihop mina saker och gå hem till min lilla <3

 

 

 

10 thoughts on “Mer underkläder från Marlies Dekkers …

  1. Hej

    Mycket coola och snygga underkläder…Vilken snygg kropp du har och inte syns det att du fuskat med godis som du berättat. Jag jäser bara jag tittar på choklad hihi
    Kram Nettan

  2. Gud så läcker bh:arna är!! Och äntligen snygga modeller som finns i större storlekar. Jag som har 70F hittar nästan aldrig någon som både är snygg OCH sitter bra, men dom här skulle nog funka :) Bra initiativ av dig att tänka på kunder i ”alla olika” storlekar :)

    Kram Lotta

  3. Älskade älskade Marlies Dekkers. Har beställt hem Triangle balconette i guld från en butik och längtar så tills jag får hem den. Har dock push-upen sedan tidigare i svart. Kan inte leva utan mina M|D underkläder. De är inte bara underkläder, de är accessoarer till vardags och festoutfiten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *