Inredningstips att ge bort/önska dig …

Min lilla är hemkommen efter att ha varit på Erlandssons garn med Matilda för att hjälpa Patrik som äger butiken med att städa. Hmmm … Frågade henne per telefon om hon och Matilda kunde lämna mig en offert om vad de tar per timma om de skulle städa hemma så hon lovade återkomma angående detta ”vi skall överväga detta mamma” och jag kunde inte annat än att le inombords om detta <3

Här kommer lite mer inspo på presenter för kan vi få nog av levande ljus? Har du sett dessa från Missoni?

DSC_0049
Behöver jag nämna att jag älskar denna italienska designers zig zag mönster som har inspirerat till kopior men där originalet skulle jag kunna plocka fram då det ligger inte i mönstret men i känslan? På Mariella finns även handdukar i olika storlekar, kuddar och lakan. En dag måste jag bara ha lakanen i bruna nyanser …

Ni hörde rätt: måste =)

Lexington handdukar i en ljuvlig nyans … Alltid klassiskt och alltid snyggt. Handdukar och badlakan behöver man förnya en gång om året så en uppskattad present då de slitna och urtvättad kan bytas ut med fräscha och snygga.
DSC_0050
Vackra värmeljushållare i rosé guld <3
DSC_0046
Ser ni ljushållaren i guld? Hur snygg som helst och ja, priset är dyrare så kanske något att önska sig istället för att ge bort =)
DSC_0047
Frågor & beställningar genom att ringa Mariella Inredningar på 033-107576. Det är min granne Amanda som äger och driver butiken tillsammans med sin mamma och duktiga anställda och då deras webshop kommer online snart så behöver de träna sig =)

Nu är det dags att lämna datorn ett tag <3

Hoppas du har fått lite inspiration till hemmet och till presenter… More will come <3

One thought on “Inredningstips att ge bort/önska dig …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *