Första dagens 3 mest sålda varor på Furia.se

Godmorgon denna söndag som startar med snarkande hund och sovande dotter som när hon vaknar efterfrågar en ”gottilegottgott” frukost, en sådan man inte får på vardagar men som hör till på söndagar här a casa Castellari.

Idag måste jag verkligen ta mig till gymmet för mamma mia, 2 gånger i veckan måste vara obligatorisk om man är frisk. Det handar ju om ens välbefinnande trots allt. Skall …

Igår kväll tittade jag in i statistiken bakom den nya webshopen och där får man reda på vilken som är den mest sålda vara och då vi hade haft öppet i bara en dag så gäller det nog gårdagens mest sålda vara som ÄR vår Brigitte Bardot t-shirt HÄR från serien Life is a Circus (exactly what life is =)
IMG_7332
En provocerande kvinna och ikon som idag förknippas mestadels för sin kamp för djurens rättighet <3
brigitte bardot
Och så har vi tishan med händerna på plats 2 HÄR och Given Chic på plats nr 3 HÄR

Älskar guld som ni vet så denna är en given favorit
IMG_7342
Någon har frågat om jeansen och den vita skjorta från Imperial, de hittar du under varumärken och så väljer du Imperial HÄR. De har inte blivit fotade ”på riktigt” än men de finns där för dig som vill köpa dem genom en ”selfie” =)

Lite statistik denna söndag morgon och nu skall jag ta hand om en dotter som har kommit upp, slängts sig i soffan bredvid mig och som tycker att vi ”aldrig hittar på ngt på söndagar”… Måste få fantasin att flöda nu helt enkelt och då skall det inte vara ”en tråkig promenad” har hon påpekat bestämt =)

Kram <3

2 thoughts on “Första dagens 3 mest sålda varor på Furia.se

 1. Hej Michela! Jag är en ”gammal” mamma med stora barn…ett parmårmäldre än du…tycker alltid det är så rogivande att läsa din blogg på kvällen, alltid snälla ord och eftertänksamhet! Blir glad och varm i hjärtat! Du är väldigt fin i dina nya (nygamla) läppar, du och din dotter är jättelika nu!❤️

  1. Hej Maria,
   då är vi ju ”unga” =) och jag bara ett par månader yngre …
   Tack för orden, det värmer att höra att bloggen inte känns ”elak” på något sätt och tack för att du tycker att mina nygamla läppar är fina. Stortrivs och är glad att ha fått tillbaka mitt utseende <3
   Skall kolla lite extra på min dotter nu när du skriver att vi är lika och hon skakar lite på huvudet av din iakttagelse =))) Du vet, man vill INTE se ut som sin mamma =)
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *