Smygöppning troligtvis redan till helgen …

Buonasera mina läsare!

Precis hemkommen från en heldag i butiken och måste bara berätta att vi kommer att smygöppna www.Furia.se redan i helgen.

Jag skriver ”smygöppna” då allt är inte klart ännu men mycket är.

 Än så länge kan man bara välja faktura som betalningsalternativ men så fort DIBS och inlösenavtalen är klara så kan man även betala med kort så klart då faktura och direktbetalning med kort kommer att vara de två möjliga alternativen. Självklart är det Klarna Faktura vi har anlitat och så har vi DHL som hämtar och levererar era ordrar då vi har jobbat med dem i ett år med The Little Showroom och är supernöjda.

Allt är inte inne ännu i webshopen och då nya leveranser på klänningar, skjortor och annat är på väg så är det mycket som kommer att hända kommande veckor. Det kommer att bli en webshop med ett stort utbud och där profilieringen kommer med tiden att vara mycket ”made in Italy” iom. mitt italienska ursprung.

Målet är italiensk design och sådana märken som inte finns i Sverige sedan tidigare i kombination med andra mer kända internationella märken.

Jag tror att ni kommer att gilla variationen av kläder & priser som troligtvis kommer att innebära att de flesta av er kan finna något som kan locka. och tilltala.

Då vi öppnar dock i november så får det till en början bli många snygga tishor bland överdelarna i kombination med ursnygga Please jeans och denim från Imperial (dessa sista kommer nästa vecka in i webshopen) som får bli de första varorna hos Furia.

Är ni sugna på att vara en av Furias första kunder titta in i helgen och signera dig gärna på nyhetsbreven då jag kommer här att jobba med dessa.
IMG_6244
Min underbara väninna My fick agera model på många av dessa läckra tishor från italienska My T-shirt, ett märke som ej finns i Sverige sedan tidigare (mig veterligen).

De snygga denim med slitningar från Please finns också redan där och väntar bara på att komma online under helgen. Vi har sålt Please jeans i närmare 4 år nu men när man trodde att nu kommer vi att lägga en mindre kvantitet på dem då kommer de med ursnygga nya tvättar och modeller så att man ökar på istället för att minska =)

Dessa på bild är i den klassiska 3 knapps modellen och en favorit bland oss som älskar dessa ursköna denim.
018
Nu skall jag ha myskväll med min lilla som håller på att sy ”små mini kuddar” till sitt hus i skokartong (en skoluppgift) och så skall jag fixa lite inför morgondagen då jag kommer att åka fram och tillbaka till Stockholm för byta ut mina extensions och för ett snabbt jobbmöte.

Tio timmars tågresa på en dag, tur att första klass var bara 40:- dyrare och att jag har en hel del jobb att utföra via datorn. Kommer att hålla mig sysselsatt …

Anledningen till att jag åker till huvudstaden är nämligen att jag får möjligheten att prova ett nytt märke på extensionsmarknaden som jag har hört talats om så håll tummarna att jag blir nöjd för om så kommer ni att få ett otroligt erbjudande på något som annars är väldigt kostsamt …

Min lilla mor var på väg att trilla av stolen igår kväll när jag berättade vad det håret jag har idag kostar ordinarie pris och förstår att vissa utgifter låter helt absurda för henne och för många av oss.

När jag färgade håret hos Antonio Axu sa han att det märket på  håret som anses vara det bästa använder han inte själv då den är för bra =) Tyckte att det lät lite märkligt men slutsatsen är då att jag hoppas att morgondagens extensions är lagom bra om det är så det skall vara för bästa fall och tack alla er som tycker att min nya hårfärg är snygg. Trivs tom. med utväxten nu så aldrig mer blekning i hela håret. Den tiden är förbi för min del <3

Nu håller jag tummarna att ni kommer att hitta något snyggt redan till helgen på Furia.se 

Välkomna till denna nya webshop och barn (vissa föder barn, jag föder webshopar) som kommer att samarbeta med The Little Showroom på många olika plan.

Önskar dig en trevlig kväll <3

 

6 thoughts on “Smygöppning troligtvis redan till helgen …

 1. Hej

  Vad skoj och spännande om webshopen…Grattis i förskott till starten i helgen…Jag var nyss inne på bloggportalen Finest….Är det den nya sidan som de skulle ändra till? eller vet du?

  Tack för svar om fransarna, jag är sugen att testa skulle vara skönt att slippa mascara osv men blir lite orolig att jag blir allergisk…jag hade ju problem ögonlocken för ett tag sedan…jaja vi får se…

  Trevlig resa till Stockholm och var rädd om dej
  Kram Nettan

 2. Hej,
  välkommen till huvudstaden igen. Jag tror mig veta att du kommer att bli nöjd med håret, då jag sett det själv. Lycka till med både det och lanseringen av shopen. Jag håller själv på i startgroparna med webshop, det verkar vara ett måste om man ska överleva… vilket jag tycker är lite tråkigt.
  Ha det bäst!
  Kram

  1. Kombinationen är dock rätt så bra om man ändå vill ha kvar en fysisk butik … Du får berätta mer när den är igång sen =)
   Ja, nu hoppas jag att det blir verkligen bra, förväntansfull <3
   Titta kanske förbi om du är i krokarna … Lär vara där i några timmar =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *