En kvällspromenad med stolar …

Buonasera denna mörka höstliga november dag!

Är inte det helt otroligt att vi går snart in i december månad? Jag kan väl ändå inte vara den enda som tycker att vi hade precis passerat sommaren eller? Julgranar och Julskyltningar syns redan överallt och vi har tagit upp  till butiken den smala söta granen som fick även komma hem till mig förra året då det minsta jag kände för då var just Jul med de mysiga känslor som hör Julen till och som jag inte hade då.

I år har jag lovat min dotter en gran och en mamma som ser fram emot Julen, vilket jag faktiskt gör i år. Kanske att vi har beslutat oss för en vit julgran i år. Lite fake, i know, men det får bli någon slags kompromiss mellan inget som förra året och en riktig äkta Disney sådan. Nicole verkar nöjd med detta och jag med… Inga beslut tagna ännu dock =)

För några månader sedan bytte vi ut våra köksstolar så Nicole och jag tog en kvällspromenad med två av dem för att leverera dem till mormor som fick dem.  Det blev en promenad med en massa skratt och vissa undrade nog vad vi gjorde =)

IMG_8142
Mor & dotter på stolpromenad =)
IMG_8147
Vi stannade en liten stund hos mor och så fick jag reda att hon åker till min syster i Bologna  redan den 28/11 och stannar där i hela 3 månader!!!

Som nybliven pensionär är detta så klart helt möjligt. Med tanke på att hon sedan är där i ytterligare 3-4 månader även på sommaren så kan man säga att hennes nya liv kommer att innebära att hon kan bo halvtid här och halvtid där. Mysigt då längtan till det landet hon älskar är oftast stor och då min systers barn är mindre, och så kommer vi lagom till Julafton <3

Idag har jag även passat på att fixa lite mina fransar så nu har jag långa och täta sådana igen, tack fina Sara för idag <3

Undra vad det är för liten boll som syns ovanför läppen för jag har ingen =) Lustigt hur det kan bli på vissa kort =)))
IMG_8131
Ser ni förresten Fuck Cancer armbandet i äkta skinn på min handled? Den finns HÄR och 10% av intäkterna går till Cancerfonden!

En bra Julklapp att ge bort till ett ”lagom” pris …

Nu skall jag fixa lite i köket efter den goda pastan vi åt idag. Paolos pasta så inte riktigt min förtjänst men han gör det väldigt bra så för en gång skull kunde även jag tycka att svensk pasta var gott.

Testa den om du inte redan har…

Nu skall jag boka tågbiljetten till Stockholm på fredag och se till att min dotter kommer till sängs <3

Önskar dig en underbar kväll …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *