Who is Berit? …

En av de märken som kommer att finnas hos Furia.se är ett känt och urläckert underklädesmärke som säljs i några utvalda butiker & webshopar så det känns riktigt lyxigt att få sälja Marlies Dekkers till våra kommande kunder.

Jag har gått och väntat på leveransen som dock inte kom förra veckan som jag hoppades på så jag skickade ett mail till vår leverantör som hade fått i uppgift att paketet är levererad till rätt adress och att någon som heter Berit har tagit emot den.

Hos oss finns ingen Berit så jag gick till grannbutikerna för att kolla om de hade fått något som var till oss men nej, ingen leverans där heller.

Nu undersöks var vår leverans finns och vet du det så får du gärna lämna den till oss på The Little Showroom som även är adressen för Furias leveranser så länge …

Nu handlar det om förutfattade meningar om namn då jag ser framför mig att Berit är minst runt 65 och kanske lever ut sina fantasier i dessa läckra underkläder? Kanske med någon Stig? =) Skämt åsido vet jag att ”äldre” namn är inte bara äldre som har men jag tror och hoppas att ni förstår vad jag menar …

Men frågan Who is Berit kvarstår en dag till då svaret kommer med stor sannolikhet imorgon och då hoppas jag få själv prova dessa ursnygga behå som bara skall synas lite lätt under en top, kavaj eller dylikt …
k_mb_marliesdekkers_15jahre_bild1 marlies-dekkers2.2
Det bästa är att även jag med en G-kupa skall kunna ha deras största storlek så jag håller tummarna att det är så för jag kommer att våga och jag hoppas att det är några mer än mig som kommer att bli addicted till dessa underkläder.

Jag har valt några bestsellers men visar ni att ni köper skall jag gå även lite ”bananas” på någon model som kanske är mer vågad.
2011_undressed_winter-8

Har sista mötet med Jetshop på tisdag på deras kontor i Göteborg och sedan runt lön kommer Furia att finnas online med självklart Marlies Dekkers i sin sortiment =)

We will find Berit =)

12 thoughts on “Who is Berit? …

 1. Verkar inte finnas i G eller större kupor med mindre omfång. Jag behöver 60 D. Inte så bra på det här men du kanske kan guida mig rätt.

  1. Guidar gärna till rätt storlek när jag har fått dem och har hunnit prova dem.
   Du kommer att finna dem när vi öppnar webshopen och där kommer jag att skriva ngt om storlekarna …

 2. Hej

  Ops, mycket märkligt att någon Berit fått hela leveransen….Undrar man inte?! Typ vems är detta osv…Hoppas de kommer till dej idag eller imorrn…du får berätta hur det går….Skojiga och fina bilder i förra inlägget…Man måste busa till de ibland…Nu har jag vart hemma ett tag, gick tidigare från jobbet var på mani så nu är jag fin igen…( Svar från din kommentar i förr förra inlägget, Oyes jag är nöjd med allt häromdagen i Skövde)
  Kram Nettan

 3. Hallo Michaela!
  Jag undrar vad din parfym i clean heter ? Känner att jag skulle vilja ha en ny doft… Spännande med nya webbshopen :) kramiz Pia

  1. Den heter inget förutom Clean, tror att det är deras klassiska med en rosa kant kring loggan … Mååånga som frågar mig om vad jag använder för parfym och den är precis så som jag tycker att en parfym skall dofta <3

 4. Tack för svar:) Men det finns så många så svårt vilken som du har michaela?? Då kan inte lägga upp en bild på din snälla? Kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *