En söndrig tand … =(

Trött men kan inte sova …

Häromdagen gick en liten bit av en tand sönder. En av de som sitter där bak och det är som ett hål nere i tandköttet vilket nu börjar värka både i munnen och i huvudet. Har nu tagit en Treo utan att egentligen veta om den hjälper mot tandvärk.

Har fått tid på onsdag kl. 9 och det är med skräck och förtjusning som jag kommer att ta mig dit. Skräck då jag som många andra är medveten om hur ont och obehagligt det kan vara att sitta i en tandläkarstol och ha någon som borrar i ens mun. Fy … vill inte ens tänka på det för att inte ens nämna att det kostar alltid en tråkig summa pengar…

Förtjusning då det kommer att vara rätt så skönt efteråt när allt är över och man tänker att det är förhoppningsvis ett år kvar innan nästa besök.

Måste dock erkänna att jag har en mycket duktig och lugn tandläkare som verkligen inte tar några överpriser och som inger en lugn då man mest behöver det … Hoppas att han inte har ändrats sig sedan sist =)

Har även bokat synundersökning nästa måndag …

Att bli 43 år på lördag innebär väl att man måste ha koll på sin hälsa misstänker jag för saker som var innan givna är kanske inte det längre.

Suck, nu pratar jag som om jag vore 80 men visst är det bättre att tänka före än efter, något som kanske inte jag är så duktig på gällande den här typen av fix.

Nu skall jag försöka gå och lägga mig igen och som ett barn beklagar jag mig en sista gång för er ”Har ont … ” Försöker vinna lite tröstande ord för något som är vanligt och inte farligt =)

T-shirten på bilden nedan kommer snart i kommande webshop Furia.se som vi hoppas kunna öppna i mitten på månaden.

Du kan redan nu följa webshopen på instagram på @furia.se där vi redan har 1000 följare trots att vi ej har öppnat ännu. TACK för att ni följer <3

Har du frågor kan du maila mig så länge på michelacastellari@hotmail.com.
2097039
Men min lilla smärta säger jag nu godnatt och känner mig som en liten flicka i behov av lugnande ord. Helst skulle jag vilja bli sövd när jag sätter mig men gissar att tandläkare inte riktigt jobbar så =)

Nåväl … Nu yrar jag lite mina tankar =) Bäst att stänga av och önska er godnatt <3

2 thoughts on “En söndrig tand … =(

  1. Tandvärk är inte kul :( Ta Ipren, det enda som funkat för mig, då inte ens Citodon hjälpte. Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *