När slitningar är coola …

Godmorgon denna höstliga lördag!

Skönt med helg? Jag slöade lite denna morgon och gick inte upp förrän vid 750. Även om jag älskar hösten så har jag varit lite trött så skönt att ha börjat med Herbalife (maila mig om du är intresserad av att köpa eller sälja dessa underbara produkter) för allt onyttigt ätande gör oss inte piggare direkt =)

Imorgon skall My och jag ta ställa oss på våra respektive vågar med en dagstidning bredvid så att vikt och dag syns tydligt (lite som i en kidnappning) och så skall vi skicka till varandra för att sedan göra detsamma om 8 veckor och då skall ni läsare få ta del av detta också. Nu vägrar vi nämligen visa vår vikt i guld =)

Efter min morgonshake gick jag traditionella rundan genom Stadsparken med Knut innan vi gick till butiken. Hur vackert som helst!
DSC_0010
Jag bara älskar alla bruna nyanser så därför är vi nu i min favorit årstid som även innehåller månaden då jag föddes för snart 43 år =)

Min lilla älskling …
DSC_0002
DSC_0009
Nu har vi tänt ljus här i butiken och öppnat upp dörren till vår lilla The Little Showroom.

En läcker enkel tröja med slitningar vid sidan som jag tycker är helt ljuvlig rockig (på en lagom nivå) är den här från engelska märket Religion Clothing.

Den finns i vitt, svart och grått och kostar 599:- HÄR.
IMG_6308
Tänkte på vad mina mor eller farföräldrar hade sagt om de hade sett att vi betalar för en cool tröja med slitningar =) Visst är mode lite märkligt ibland men jag älskar det!

Mitt söta armband är förresten från märket PS Call me och finns i olika webshopar medan bor du i Borås finns den på Jolina.
IMG_6312
Här de coola detaljerna som gör en vanlig vit tröja den där extra attityden …
IMG_6316
Häromdagen fick jag en första skiss på kommande nya webshopen: Furia.se och den kommer att bli kanon!!! Vill inte visa för mycket varor som kommer att finnas där då jag längtar efter att bara skriva att NU kan ni gå in och bli frestade för jag tror att ni kommer nämligen att bli det.

The Little Showroom och Furia kommer även att samarbeta då jag finns ju lite bakom båda men tanken är att det finns allt för mycket fint för att inte inspirera mer och medan Jessica jobbar halvtid i skolans miljö skall jag jobba halvtid med denna nya webshop vars namn har för mig mycket nostalgi på ett positivt sätt bakom sig.

Skall skriva mer om vad vi kommer att erbjuda där längre fram men nu önskar jag bara att ni längtar för det gör nämligen jag och mycket varor har börjat komma då webshopen måste innehålla en del varor så att ni vill titta in flera gånger. Mycket jobb bakom detta men jag älskar och brinner för det. Trodde aldrig att jag skulle jobba med kläder när jag sprang runt på gatan hemma där jag bodde i flanellskjortor och ridande på en käpphäst för att sedan släppa den och träna hund i det italienska Civilförsvaret istället för att gå ut och festa som många andra.

Det underbara med oss människor är just att vi förändras på gott och ont och jag hoppas att ni är flera som hittar hit och som låter er inspireras av kläder och stilar. Gå gärna in och börja följa kommande webshop @furia.se på instagram för denna italienska t-shirt (vars märke ej finns här i Sverige) kommer att lottas ut bland alla följare den dagen vi lanserar sidan.

Jeansen på bild kommer även att kunna köpas där …
IMG_6359
IMG_6360
Nu önskar jag dig en mysig lördag och skall snart få pussa lite på min lilla som är på stan med sin pappa och som har ringt för att säga att hon kommer och säger Hej <3

 

6 thoughts on “När slitningar är coola …

 1. Ska bli så spännande med nya webshopen Furia. Övertygad att de kommer att finnas mycket fint. Önskar dig en fortsatt trevlig helg.

 2. Hej Fina Michela

  Knut ser så mallig ut på sista bilden…och bilden sägen är posen bra? Urgullig vovve…Jag ser fram emot Furia webbshopen och jag hoppas att jag vinner snyggtoppen…
  Ahh ni ska väga er imorrn …då kommer jag kanske härma er och kolla också efter 8v… Spännande…Det är ju dag 3 utan godis…Jag hoppas jag blir frisk snart att jag kan fortsätta med mina pw och joggingturer..Jag har en elak förkylning som inte vill ge sig o när jag började bli bättre kom den tillbaka..Ggrr..Min höst har inte startat bra.. innan var det de ögonen…Men vänder på de och vet att jag snart är bra igen

  Ha en bra lördag och jag hoppas please byxorna kommer till veckan
  Kram Nettan

  1. Hej Nettan,

   Please byxorna har kommit men denna leverans skall säljas på Furias webshop. De gröna är baggygare än de klassiska och smalare så man skall gå upp en storlek. Kan skicka en bild till dig om du vill så kan du handla dem redan nu via telefon om så önskas.

   Kram

  2. Hej

   Ohh ja gärna, vad snällt är du i butiken ? så jag kan lämna mitt tel nr så jag ser bilden eller har du kanske det kvar på beställningar? /Netttan

 3. Jag har kämpat med in övervikt i flera år.

  Min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bästa resultatet.

  Gissa om det blev någon resultatsförbättring!

  Vissa påtalar för mig om nackdelerna men jag överbevisar de med fördelarna.

  http://potensmedel.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *