En promenad vid havet …

Jag tycker nog att havet och strandpromenader är nästan som vackrast och skönast nu när hösten är här.

En helt annan lugn & syre i naturen, den jag uppskattar, den jag ser fram emot …
IMG_3857
IMG_3850
IMG_3854
IMG_3853
Nu är jag på väg mot Borås igen efter en skön kväll vid kusten.

En heldag på jobbet väntar för att sedan fira min dotters födelsedag, för idag för 12 år sedan vid 21.29 föddes hon <3

Den absolut bästa gåvan i livet <3

27 thoughts on “En promenad vid havet …

 1. Jag blir så ledsen när människors kommentarer är så elaka! Varje förälders hjärta går sönder av bara tanken att ens barn skulle bli mobbat i skolan…vilka är deras förebilder? Ärligt talat, varför är det så jäkla svårt för vissa att vara trevliga och snälla mot andra människor?! Michela, jag tycker att du bjuder på dig själv på ett oerhört härligt, roligt och generöst sätt!

  1. Visst blir man och jag blir det inte bara för att det är mot mig men för att människor tar sig rättigheten i tryggheten bakom en dator att uttrycka en kränkning mot någon annan. Det är verkligen inget egenskap att vara stolt över … Ser hellre ”inte klok ut” på bilden här ovan än att göra mig skyldig till mobbning men som sagt alla är vi olika och tack Ida för din kommentar …

 2. Menade bara att det är konstigt att man måste retuschera bilder hela tiden, vad sänder det ut för signaler till barn/ ungdomar? Att göra om bilder till barbiekroppar. Unga är väldigt påverkbara och känsliga. Kommentaren under min var elak och håller inte med. Med vänlig hälsning Anna

  1. Men kära nån eller vad man säger … Jag returscherar INTE min kropp !!! Vet inte ens hur man skulle göra det så den är min och ingen annans … Bara för att jag ser tjockare ut på den här bilden innebär inte att just denna är mer jag än de andra =)
   Kontentan är att det är min kropp på alla bilder sedan beror det på kläder, ljus och vinklar …

 3. ÄRLIGT…… Skämtar NI Kolla er själva i spegeln VA FAN…IDIOTER…..Bara avundsjuka så barnsligt att överhuvudtaget kommentera andras utseene eller bilder.Hoppas du inte tar åt dig Michaela men de tror jag inte du gör du är för klok för de Karin

  1. Tar inte åt mig men blir ledsen över att det finns människor som känner att de måste kommentera någon på ett kränkande sätt … DET gör mig ledsen för nästa gång de kanske gör det med någon som verkligen mår dåligt av deras påpekande och det finns faktiskt fall där detta går till ytterligheter men som sagt, alla tycker vi något om andra men man behöver inte kränka någon för det…
   Tack snälla …

 4. Du är jätte fin Michaela. Dom som kritiserar andra har oftast problem själva .
  Tack för att du bjuder på dig själv ! Din blogg är inspirerande, rolig, får en att tänka till ;)
  Kram // Berit

 5. Man blir ledsen när man läser om sådana idiot kommentarer , folk har väl inget bättre för sig än att skriva elaka kommentarer . Jag tycker du är jättefin bryr dig inte om det . Var hos Jenny i Gbg och det gick jättebra hon var trevlig …

  Kram Tina

  1. Tack snälla =) Visst är hon underbar? Skall faktiskt boka tid för att göra läpparna mindre vilket är något jag ej visste man kunde göra =) Skall bli riktigt spännande … Hoppas du blev nöjd <3

 6. Jag blev jättenöjd gjorde argrynkan mellan ögonen och lite ovanför ögonbrynen för den andre läkaren som jag hade varit innan han sprutade för mkt botox så ögonlocken hängde ner det kändes så som om jag sov

 7. Jag vill absolut inte vara elak på ngt sätt, men jag undrar bara, ser du inte själv hur opropionerlig (stavas?) du ser ut? Smaken är som baken givetvis, men det hade inte skadat med nån storlek mindre på brösten.. Du är jättefin för övrigt!

  1. Anna, jag ser att bilden ser konstig ut =) och jag ser att bysten ser hemsk ut … Den är stor men inte sååå stor som den ser ut på bilden. Ibland kan bilder bli lite märkliga men hade ingen annan så valde att lägga ut den vilket jag till en viss del ångrar nu …

  2. Jag är Anna som skrev igår( inte denna Anna). Blev ett väldigt liv pga att jag skrev att du såg annorlunda ut från Instagrambilder och att jag trodde du retuscherat bilderna då, men tydligen inte. Jag fattar inte det fasanfulla i att påpeka att en bild kan vara omgjord när så många använder förskönande filter/ photoshop för att förbättra och/eller dölja skavanker. Jag skrev inte att du såg hemsk eller opropertionelig ut som några andra skrev. Ändå verkar min kommentar påverkat mest.
   Jag förstår att man kan se annorlunda ut efter vinkel och visst använder man den bästa när man hittat den. Menar bara att unga ser och suger åt sig oerhört. De gör ofta inte vad vuxna säger åt dem utan som vuxna gör( ex bantning/ operationer). Nu kommer jag in på annat men ville bara förklara mig lite.

  3. Håller med att det kanske blev lite för mycket fokus på din kommentar men det jag reagerade på din är att jag skulle ha returscherat/förminskat kroppen. Jag har ju trots allt förstorat den och inte tvärtom =)
   En dålig vinkel/ljus/tröja, vet inte vad jag skall skylla på men ibland ser man rundare ut och ibland smalare och gissar att sanningen ligger någonstans däremellan =)
   Jag är dock för vissa operationer och förblir nog i dina ögon en dålig förebild ändå =)
   Kram

 8. Jag reagerade inte ens på bilden på annat sätt än att jag tyckte det var kul att få se en privat bild! Men sen läste jag i din fredagsblogg om de elaka kommentarerna om gick tillbaka för att läsa o sr bilden. Fy så jäkla tråkigt att elaka kvinnor ska förstöra för så många som gillar dig o när du bjuder på dig själv! Elaka och avundsjuka men de hjälper ju inte när det ändå gör ont att läsa. Du är fin som du är! Och inga MEN för de är fasen inte snällare att först skriva något snäll för att sen skriva något elakt!

  1. Tack Sara =) men visst är bilden lite olik alla andra jag brukar lägga ut men när jag för en gång skull hade ngn som kunde ta en bild på mig ville jag passa på och samtidigt ville jag inte be honom ta en massa bilder tills jag ”såg bra ut på bild” =)
   Det gick som det gick =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *