Att fylla 12 år …

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Nicoles födelsedag <3

För snart exakt 12 år sedan föddes denna underbara tjej som jag har äran att ha som dotter …

Nu handlar det dock inte om mig men om henne, om Nicole som fick av sin pappa, Anna och Albin starta dagen med frukost i sängen och med ingen vanlig sådan.

Hon hade önskat sig nutella, bacon och färskpressad juice och precis det fick hon, tillsammans med en massa fina paket.

I eftermiddag var det dags för mig att fira min dotter. Efter stängning rusade jag hem för att se till att hon la sig i sängen i mjukiskläder och för att i sängen få öppna de paket jag hade köpt, vissa planerade och vissa för att ”man vill ju verkligen ge allt” till sitt barn …
PicMonkey Collage
Då vi är få i familjen måste man så klart även få paket från Knut och Molly (hamstern).

Knut hade stolt köpt ett par örhängen som hon hade önskat sig och visst blev hon glad! =)
DSC_0042
Macarong från Molly =)

Presentkort på ett Ipad fodral från Marc Jacobs, jeans, lite krämer och nagellack men framförallt en kofta från Odd Molly från Faith!!!

Det hade hon önskat sig och det trodde hon inte att hon skulle få. Hon var så glad och tacksam för att ha fått en tröja imorse från pappa och familj och så koftan idag. Bästa presenterna =)

Tyvärr fanns inte hennes storlek när jag köpte den och denna var för stor så imorgon får hon gå till butiken och byta den till en annan färg eller vänta in den igen men en kofta har hon fått och lyckan syntes … <3
DSC_0037
DSC_0041
Självklart lite socker och ljus men vi smakade bara lite …
DSC_0044
GRATTIS PÅ DIN DAG NICOLE <3 !!!
DSC_0045
Ikväll kommer hon nog att somna gott för att hon fick ”nästan” allt hon önskade sig men vet inte om att hennes pappa med familj, jag och några till i famiglian kommer att se till att hon även får det sista hon önskade sig men den sista presenten får hon den dagen hon skall ha sitt kalas för sina vänner <3

Nu skall jag pyssla om min sötnos och bara känna mig tacksam för att hon är den hon är och är som hon är.

 

6 thoughts on “Att fylla 12 år …

 1. Hej

  Vilken lycka det lyser om Nicole…Jätte Grattis Nicole på din dag…Michela du kan vara stolt över fina Nicole…Jag tror det är en Odd Molly som hon har på sej för jag har en likadan men med rosa ärmar..Jag tror jag skrev i en kommentar att hon blev 13/tonåring vet ej vad jag fick de ifrån, ber om ursäkt
  Ha en bra kväll och helg
  Kram Nettan

 2. Hipp hipp hurra!!!
  Vad härligt att läsa om N fina dag, barnen är det bästa vi har <3

  Så kul också när man lyckas pricka presenterna :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *