Nytt märke & 50-70% rea …

Idag kom en massa nyheter från vårt nya märke Anni Carlsson och det var ”love” vid första ögonkastet när vi var på inköp i Göteborg och skulle titta även på andra märken. Du hittar nyheterna precis HÄR och dessa kläder kommer att fotas om på söndag men tills vidare får bilder framför spegeln duga …

Den här fantastiska bomber jacka med detaljer som går ”utanför the box” blev jag lovad då och idag kom min egna lagom för att följa med mig och Jessica till Stockholm på onsdag. Känner mig trygg i att jag kommer troligtvis inte att springa på någon med en liknande då jag tror att vi är just nu åtminstone en av de kanske få butikerna som har köpt in detta märke som för mig är fantastisk men som alltid handlar det om att se det som kanske inte alla ser eller vågar.
IMG_1716
Chinosen på bild kostar nu 585:- och några fler i färgen beige finns, de på bild finns endast i storlek 24 kvar.

När det gäller REAN har vi nu de sista 4 paren i storlek XXS i ljus denim från Please på halva priset sedan idag.
929
En annan ljus denim från Italien som är på 70% rea är denna från 2womenintheworld.
695
Kläderna från italienska Cycle finns nu på 70% REA så ett kap i mitt tycke. Några få blusar samt toppar.kvar … Allt som är på REA (50-70%) finns just HÄR.

Idag blev det annars tisha från Happiness och chinosen som finns på rean. Skönt och casual =)
IMG_1643
Nu skall lillan och jag ut på lite ”motion” upp och ner för trappor =)

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *