Vattenscooter och San Pellegrino …

Vilken härlig eftermiddag i Varberg på vattenscooter och med en liten picnic i solen på en ö …
IMG_1213
På vägen dit såg vi en massa sälar som låg och vilade sig på en större sten och ville bara ta fram kameran men det gick dessvärre inte. Risken att tappa den i vattnet var inte riktigt värt det och ibland är det rätt så skönt att njuta med sina egna sinnen istället för att stressa om att fota för att dela med sig av korten på sociala medier.
IMG_1223
Efter över en timma i solen med tidning och bok åkte vi tillbaka och det gick snabbt kan jag säga  för föraren trodde nog att jag skulle vara lite mer ”rädd av mig” vilket personen i fråga fick konstaterat ej var fallet … =)

Det krävs nog lite mer än höga farter för att skrämma mig =)
IMG_1231
Efter lite middag …
IMG_1237
… blir det nu altanen då dagen bjuder på en fantastisk kväll  och imorgon bitti möter jag upp Jessica för att ta tåget till Köpenhamn …

Önskar dig en skön kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *