Minigolf & en fantastisk nominering …

Det blev minigolf med min dotter och Millie men något var väldigt annorlunda. Det visade sig nämligen att vinnaren skulle bjuda övriga på frozen yoghurt vilket i mitt tyckande är lite konstigt =)

Då äran att få vinna var ändå skön så betalade jag gärna för dessa två tjejer som bjöd på en fantastisk runda på nya minigolfbanan i Stadsparken.
DSC_0028
minigolf
Millie och jag räknade ihop och jag vann med 40 poäng =)
DSC_0032
Vi mötte även min fina väninna Lizette med familj som också var där av samma anledning … Undra vem som vann hos dem =)
Nu har Millie gått hem med Jessica och Nicole och jag skall ha en skön fredagskväll här hemma. Vad skall du hitta på? Har du ett par minuter över ber jag dig om en tjänst.

En fantastisk person och vän är nominerad till Årets Kvinnliga Programledare på www.tv3.se/kristallen … Självklart hoppas jag att hon kan få möjligheten till att kamma hem detta prestigefyllda pris för sin insats som en jordnära programledare som får många att må bra då hon har självdistans, humor och ett gott hjärta. Ber om 1 minut av din tid för din röst. Jag har redan klickat på Magdalena Graaf just HÄR.

Följer du henne på Instagram vet du redan om nomineringen men påminner dig ifall att …
IMG_1173
Vilken fantastisk känsla det måste vara och vilket underbart kvitto på den insats/prestation hon har gjort, misstänker att hon kvittrar av glädje för det hade jag gjort med all säkerhet …

In och rösta <3

2 thoughts on “Minigolf & en fantastisk nominering …

    1. I m impressed!!! Då hade Lizzan nästan som mig med undantaget att jag hade ingen golfare som vann med färre slag =) Grattis Björn och grattis Sam till spiken! Ingen av oss lyckades med den bedriften! Nästa gång får vi köra familj mot familj =) bara vi får låna ngn av er så att vi blir 3/3 =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *