Proteiner & Leo print …

Igår när jag tog en kaffe innan öppning med min väninna Tania kunde jag inte annat än att se ut som ett ? när hon kom med 6 kokta ägg.

Hon åt inte den gula delen med förklaringen att med äggula är ett ägg 150kcal och utan 30. Då hon inte hade ätit sin protein shake var hon ”tvungen” att kompensera detta med 6 äggvitor som motsvarar proteintaget hon skulle få i sig.
DSC_0090
Jag mådde dåligt av bara synen då jag skulle aldrig kunna äta ett kokt ägg. Enda äggen är de i sockerkaka =)

Mitt ogillande till ägg kan dock enkelt förklaras då min mor som tror på lite ”häxrecept” ibland fick för sig när jag var i 15 års åldern att jag skulle få till frukost en stark mörköl med två ägg som hon bara slängde i och rörde om i ölen. Allvarligt! Hur äckligt låter det! Som sagt, efter 10 dagars frukost á la Margareta (som min mamma heter) kan jag idag inte äta ägg.

Nåväl, har klarat mig utan så överlever att inte äta små foster =)

Igår kom leverans från en av mina favorit märken gällande ”glimten i ögat” för jag älskar texter som driver med mig, dig, oss och jag älskar att bjuda på ord som jag kanske inte uttalar men som jag ibland tänker.

Sakta men säkert kommer alla dessa tishor i webbshopen men då kollegan är på semester får jag ordna lite ”hemmagjorda” kort eller så ber jag min vän ikväll att ta några. Vi får se …

Tillbaka är dock denna läckra mjukisbyxa som sålde slut vid 2 tillfällen och som är alltså nu tillbaka.

Letade bland bilderna i datorn och hittade de jag/vi tog i januari så använder dessa och inser att det enda jag saknar med gamla butiken är just den här tapeten.
DSC_0121-670x967
Denna underbara mjukis som dock även kan användas till vardags eller ute på kvällen (såg faktiskt en kille i Italien för 2 månader sedan ha ett par ute på kvällen till en skinnjacka) finner du nu HÄR. Med rätt skor är allt möjligt …
IMG_0095-670x647
Det är få gånger jag möter människor som förvånar för att de är så free minded men igår mötte jag en person som var verkligen det och kan inte annat än att le över att jag i 42 års åldern är där jag är därför att jag inte längtar efter mer än det.

Önskar dig en skön dag i regnet …

 

5 thoughts on “Proteiner & Leo print …

 1. Hej

  Ohh, jag ser leobrallorna….Jag kollade på webbshopen att det inte fanns några XS, kanske har du lagt undan till mej eller kanske kom det inga i storleken xs ?

  Jag ringde nyss till butiken, jag försöker om en stund igen…Du är ju ensam där eller..
  Ha en fin lördag / Kram Nettan

  1. Hej

   Onej, vad trist inga leo för mej… Tack för snabbt svar. Om det kommer får du gärna höra av dej
   Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *