Chinos & Please jeans …

Om du söker en snygg chinos som känns både casual och lagom elegant så har vi nu på rea dessa från italienska märket 2W. De är nu på halva priset så ett riktigt kap för dig som kanske har funderat på dem. HÄR finner du de i olika färger men på bild har jag de i off white.
IMG_8875Personligen har jag min överdelar alltid lite instoppade i byxan så att benen ser något längre ut (om inte annat skall de inte se kortare ut =) och då jag tycker att ett snyggt skärp är en snygg accessoar till ens klädsel.

En jeans som inte behöver någon större presentation är Please jeansen, en jeans som har tagit Sverige med storm då den är skön runt midjan men sitter snyggt på benen. Den där linjen som går diagonalt över den gör också att benen ser något smalare ut vilket självklart är något som gillas av majoriteten av oss.

Idag kom påfyllning på några av de ljusa denim som vi sålde slut på bara några dagar … Nu finns några åter i butik och webbshop HÄR. Linnet jag har på bild finns är från Valerie och finns för halva priset.
IMG_8898
Please jeansen har vi även fått i en mörkare tvätt och helt utan slitningar. Den har vi beställt till hänsyn att många vill ha en jeans som de kan ha på jobbet och som känns mer dressad. Snygg året runt och i samma model som den ljusa.

Denna mörka denim finns HÄR.
IMG_8869
Lite shopping tips från mig som har gått hem för dagen nu.

Jessica påbörjar sin semester redan imorgon och har 10 sköna dagar framför sig att njuta av med förhoppningen att vädret i Falkenberg bjuder på lite sol.

Själv får jag vänta till vecka 29 men då jag inte har planerat något ännu är det bara skönt för mig att ha det framför mig så jag hinner boka något =)

Otroligt att det är snart juli redan och vi har idag fått bokat ett rum på ett coolt hotel i Köpenhamn när vi skall åka dit på Köpenhamns Fashion Week i början på augusti.

Älskar Köpenhamn och att bara sitta på någon uteservering i denna vackra stad är ett sann nöje som vi skall absolut göra oss ”skyldiga” till.

Nu innan helgen har jag lite hår panik, behöver byta ut mina extensions som nu är riktigt fula och håret är inte till min fördel om jag säger så =) Ett ytligt problem som påverkar mig dock lite hur dumt det än låter för i don t like bad hair days … men får stå ut till slutet på nästa vecka. Det finns så klart värre saker än det i livet =)

Apropå helger tänkte jag redan nu berätta att vi denna lördag har öppet 10-14 och att vi har stängt lördagarna under juli månad.

Ikväll blir det mys med min lilla för imorgon åker hon till sin pappa och familj till nästa söndag. Hon skall njuta av lite semester i Varberg och innan hoppade hon av glädje över att få cykla och köpa morgonfrallor där. Ibland är det så lätt att glömma att sådana enkla saker är riktig semester för många …

 

4 thoughts on “Chinos & Please jeans …

  1. Håller med dig, den där känslan när man har slitna, tuffsiga extensions. Eller en rejäl utväxt på naglarna. Vissa ser det som ytligt, jag kallar det public service =)

  2. Please jeansen är så himla snygga :)
    Ska genast kika in i webb shopen.
    Var och fixade håret för någon dag sedan, innan det var alla dagar bad hair Days *haha* nu känns det toppen.
    Kram och ha en toppen fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *