Status: ”I förhållande” …

Oh, nej, rubriken handlar absolut inte om mig.

Något jag dock har lagt märke  på min ”home” på facebook är att otroligt många har under dessa närmaste två veckor ändrat sin status till just ”i förhållande”
IMG_7114Råder det romantiska känslor under våren/sommaren? Är det den perioden på året då man känner sig mer mottaglig för kärleken? Inte vet jag då jag faller varken på sommaren eller vintern =), not yet iaf.

Även om jag inte söker kärleken så går det ingen nöd på mig. lovar. Är nog lycklig lottad när det gäller turen att under åren ha träffat fantastiska killar/män som har bevisat att ”man behöver inte känna någon stress” för stressad i denna fråga är jag absolut inte.

Jag skulle nog likt Carrie i ”Sex and the City” vilja ha en egen spalt gällande dejting och frågor som gäller just sökandet eller icke sökandet för kärleken för en natt eller för hela livet. Har förmågan att tycka en hel del gällande detta ämne …

Apropå facebook och status så minns jag för flera år sedan i Smögen att jag uppmärksammade för mina väninnor att många kvinnor skrev till mig och då på ett mycket flörtigt sätt. Helt plötsligt la jag märke att av någon märklig anledning stod det att jag var ”interested in women” vilket är långt ifrån vad jag är.

I panik ändrade jag till ”interested in men” med konsekvensen att facebook uppmärksammade för alla mina vänner på nätet att ”Michela goes from interested in women to interested in men” OMG! Skrattade för jag ansåg att det var bara att bjuda att något galet hade hänt då min sexualitet har alltid varit väldigt hetero i denna fråga.

Det är bara att glädja sig över att så många verkar hitta kärleken och att så många delger eller offentliggör på facebook att de nu lämnar singellivet för att satsa på ett förhållande. Hur konstigt det än låter så är jag inte den minsta avundsjuk om detta vilket kan tyckas märkligt efter 7 år som singel. Märkligt men sant då jag lite cyniskt ser även nackdelarna med ett förhållande. En dag kanske …

Trots detta så kan jag inte annat än att känna glädje när jag ser vackra bröllopskort som visar kärlek.

I butiken säljer vi bland annat kläder och accessoarer från den duktiga designern Valerie som i helgen har gift sig med sin man. Bilden nedan är hämtad från hennes blog 

Hon har designat sin klänning själv och det måste vara fantastiskt att själv rita drömklänningen till den dagen i livet då man vill känna sig som en prinsessa.

Grattis till giftermålet och längtar efter att få se fler bilder i hennes blog.bild-2-31HÄR finner du de toppar/klänningar och smycken som vi har från hennes egna märke Valerie. Vackra skapelser av en vacker och framgångsrik kvinna.

Om ett år kanske de som har ändrat sin status till ”i förhållande” ändrar det till ”gift med … ” (eller tillbaka till singel =)  men det ser ut som att våren/sommaren lockar till kärlek mer än någon annan tid på året.

Avslutar enkelt med en ”Viva l´amore” <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *