Tishor, halsband och ny Selma blus …

Visst är det något speciellt med Före/Efter bilder som den jag visade på förra inlägget?

Vi blir ibland sporrade av att se att en stor omvandling kan faktiskt ske och tänker så klart kan hon/kan jag … Det är det som är tanken med den typen av bilder och även om jag nu har kanske bara 3-4 kg att gå ner så sporrar detta även mig i att inte vilja hamna där igen och därför behöver jag gå ner det jag har gått upp.

Idag mår jag bättre än igår men är inte i toppform direkt… Det blir en lugn dag med jobb hemifrån men Jess och jag träffades redan kl. 8 för att gå igenom vissa saker. Fram till 11 höll vi på med siffror så jag är igång ändå oavsett hur jag mår …

Vi träffades på Fruits&Friends där jag tog en Coco Loco gjord på ananas, banan, youghurt och kokos olja samt en shot på spirulina/ingefära.
DSC_0036Tog på mig DEN HÄR t-shirten från Tigha med vita Please och vita Superga. Allt finns i vår webbshop.IMG_5494
Då jag dock älskar smycken fick nya halsbandet i guld och glittriga Swarowvski stenar förgylla den enkla klädseln.IMG_5498HÄR finner du detta vackra halsband.
DSC_0038
Någon av er ville se min MK väska, den jag köpta i NY så här kommer bild på den. Tror inte att många har den i Sverige då den är allt annat än diskret =)
DSC_0042-670x1005
Har precis lagt in den underbara Selma blusen från Fira i en ny ljuvlig färg: rubin. Blusen finner du HÄR och är en riktig storsäljare så tveka inte allt för länge …
IMG_5506Nu skall jag återgå till lite pappersarbete och till webbshopen för om en stund kommer en väninna på lite kaffe och då vill jag ha hunnit med det som jag skall ha gjort.

Kram på er så länge <3

6 thoughts on “Tishor, halsband och ny Selma blus …

 1. Hej!
  Är Coco Loco:n som en smoothie i konsistensen? Smakar den bra? Innehållet i den lät iallafall riktigt gott! Den lilla gröna däremot ser lite ”giftig” ut ;)

  Så vår-fräsch du ser ut i vita byxor! Själv tog jag fram mina beige chinos med en marinblå/vit-randig topp till och ett par marinblå tygskor :)

  Hoppas du snart känner dig helt pigg igen! Krya på dig

  Kram :)

  1. Väldigt god faktiskt och innehåller precis det jag skrev =)
   Den lilla är lite sträv men åker ner då jag vet hur nyttig den är =)
   Snygg outfit låter det som och piggare skall jag bli =)
   Tack!

 2. Måste vara jobbigt att ha en blogg där man måste alltid redogöra hur man mår, vilka kläder man har, ge tips och respons på allt. Och ger man respons får man räkna med att få nya frågor/ svar på allt. Michaela är snäll och ger respons på alla men ge henne ett break, man måste inte kommentera allt för att man sagt hej till henne eller sett henne.

  1. Kommentarer är alltid trevliga att få i en blogg om de är skrivna med respekt men frågor kräver svar och det är inte alltid så att man har tid till dem men har man tålamod kommer alltid även svaren …
   En blogg utan kommentarer är rätt så tråkig så kommentera på =) Kram

  2. Jag gillar att kommentera Michaelas blogg och då har jag varken sett henne och än mindre sagt hej ;-)
   Det jag gillar med hennes blogg är just detta att hon delar med sig av allt. Visar även de sidor som inte alltid är så glamorösa. Hon visar helt enkelt att hon är som alla oss andra, mänsklig ;-)
   Fortsätt blogga Michaela!!! Det finns nog många som stärks av dina ord!!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *