Goodiebags !!!

Något många uppskattar i samband med en event är en goodiebag. Det handlar nog om att man får en kasse fylld med överraskningar och det är just mycket smått & gott som finns i våra goodiebags som har dock blivit 2 då allt fick inte plats i en.

Goodiebags tillfaller de 30 första (15 hos Johanna och 15 hos mig) som handlar för över 1000:- .Apropå pengar tänk att ta med dig växel för jag/vi har inte någon möjlighet till att ha en massa kontanta pengar. Detta för att du skall slippa springa ut och ta eller växla pengar när du väl är här.

I våra kassar finns allt från presentkort från min och Jessicas butik The Little Showroom till presentkort från City Laser, Familjen Sandwall, Eleven och påskägg. Dessa är packade i butikens kassar med giraff mönster så när Janne kom med elefanter från Nilsfisk såg vi direkt den röda Africa temat =)

Kolla så söta!
DSC_0270
Nicole fick en av Janne och den har legat i sängen så jag har lett varje gång jag har tittat på den =)
DSC_0268
Joico, GHD, Malaco, MM Sport … En massa underbara sponsorer har ställt upp för välfyllda goodiebags. Tack!
DSC_0278
DSC_0280
Nu skall jag snart hoppa in i duschen för att sedan njuta av en god hotel frukost. Vi skall nu ladda och ser så fram emot denna dag som verkligen inte är vardag i mitt liv =) <3

Igår kväll var vi och åt på Farellis så jag bjuder på en bild från just middagen. Så glad över att även fått träffa Hanna och hennes mamma Siv som är två fantastiska kvinnor som har hjälpt Johanna med all logistik i samband med denna bloppis och underbara kvinnor. Nicole ville trots sin trötthet följa med på middagen för att just umgås och det är ett betyg på hur mysigt hon tycker att allt är och hur trevliga hon tycker att alla är.

Det här kortet tog hon trots gäsp och grus i ögonen =)
IMG_4035
Nu välkomnar vi denna lördag mina vänner och vi vaknar i ett underbart rum fylld med kläder/skor/accessoarer och goodiebags.

Välkomna mellan 12-15 på Hotel Pigalle!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *