Välkomna till min nya blogg!

Efter ett års bloggande på Finest kände jag att det var nu dags för att ta ett nytt steg mot ett personligare blogg med egen domännamn och med full kontroll över  de publicerade annonserna.

Att hamna bland Finest topbloggare och då som nummer 3 på en sådan stor bloggportal har varit en stor ära och ett kvitto på att det finns några stycken som faktiskt läser det jag skriver, oavsett om man håller med mig eller inte i vad jag tycker.

Min tanke i bloggandets sfär är inte att endast vilja ha ”ja sägare” som följare, sådana som gillar mig och som aldrig ifrågasätter mig. Att ifrågasätta är bra för då utvecklas två människor, både du och jag, men man skall göra det med respekt och med intelligenta ord som visar att man är ute efter att förstå inte att förödmjuka bakom datorns trygga skärm och genom att inse att vi människor har rätten att tycka olika.

När en man jag träffade en gång skulle hitta någon kritik angående min blogg uttryckte han saknaden av en ”agenda” i den för att sedan komma på att jag själv har nog ingen direkt agenda.

1470211_10151852891598660_417201983_n

Jag kan visst skriva om träning men jag kan även erkänna att min kostcirkel består mestadels av sallader och godis. Jag kan skriva om recept men jag kan själv inte laga dem, jag gillar att skriva om ytligheter som kläder, skor och behandlingar samtidigt som jag även gillar att skriva om  djupare tankar som har berört mig och som berör mig.

När någon har vid något tillfälle ifrågasatt att jag har valt att driva en butik med tanke på mina utbildningar i psykologi/sociologi har jag svarat ”finns det ett ställe där psykologi behövs så är det när en kvinna befinner sig i ett provrum”. Tror mig inte ha fel i detta påstående.

För några månader sedan mötte jag Linda som driver bolaget Clarenbring Creative AB som bland annat ligger bakom Laila Bagges och Pernilla Wahlgrens bloggar och som även har rekryterat Montazami familjen till sig.

Vi möttes först på Johannas 40 års fest i Göteborg då vi satt vid samma bord för att sedan mötas på ett frukostmöte i Stockholm.

Tillsammans med sin medarbetare Jonathan har de nu fixat denna nya blogg till mig som kommer att vara mitt nya hem, min nya dagbok som jag kommer att uppdatera med dagliga tankar, funderingar, frågor & svar, tips, idéer, inspiration men som även söker ibland själv efter allt detta genom er.

Som mamma till en 11-årig dotter som bor hos mig varannan vecka kommer jag att skriva om mig som mamma, som egen företagare kommer jag att uppdatera med bilder på kläder, skor och accessoarer från butiken, nu i januari kommer ni även att få se hur vi bygger upp en helt ny butik i Borås centrum och så får ni följa med mig och Jessica när vi snart även lanserar en webshop.

Som singel i 42 års åldern  får ni sällan se bilder på mig tillsammans med någon man då jag  inte har en speciell sådan, då jag trots 6 år som singel inte har blivit kär.

Jag är ”single of choise”, jag uppskattar mitt liv som singel och gillar att plocka godbitarna av de träffar jag väljer utan att de behöver hamna i någon slags allt för tydlig vardag … Längtan till en man som är vardag har jag inte riktigt  än och kanske att den aldrig gör…

Jag gillar att dejta utan förpliktelser, utan krav, jag gillar att dejta med längtan till den killen/mannen men utan att känna att min värld kretsar kring den personen.

För att knyta detta inlägg mot ett slut vill jag bara hälsa er välkomna till min nya lilla värld där jag är aktören på gott och ont, med inlägg som kanske saknar en tydlig agenda men som jag hoppas ni vill läsa, följa, tipsa andra om och så vill jag tacka Linda och Jonathan för att de har jobbat med denna sida så att jag skall känna mig hemma.

I already do …

Välkomna till min nya blogg <3

 

 

 

14 thoughts on “Välkomna till min nya blogg!

 1. God morgon!

  Kul! Bloggen ser jätte fin ut! Du är nu tillagd i favoriter ;)
  Ha en fin fortsättning på dagen!
  Kram Liselotte

 2. Åh Michela, vad fint!! Så mycket bättre än på Finest!! Skall blir så kul att följa dig här och jag hoppas vi får se massor av bilder på kläder och din nya butik!

 3. God morgon..vilken finblogg det är väldigt trevöigt att följa dig o ditt liv i vardagen o med din dotter osv..följer dig på insta..ha en bra dag.

 4. Givetvis kommer jag att fortsätta att följa dig, alltid lika roligt och inspirerande. Din text och dina bilder är alltid lika trevligt att läsa/följa!
  Pratade med dig i förra veckan då jag beställde en tröja med nitar, den va jättefin…är så nöjd!
  Önskar dig en jättegod Jul!

  Kram Linda

 5. Hej

  Klart jag kommer fortsätt följa dej på din nya bloggsida..*** Grattis fina Michela *** Och snart är det dax med nya butikslokaler…Spännande…
  Ha en bra kväll
  Kram Nettan

 6. Hej!!!!
  Tack för en trevlig nystart på din blogg. Lovar att följa dig även i fortsättningen, för jag tycker att du och jag vi tänker lika i mångt och mycket! Kram och lycka till!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *