Dyrt men värt det?

Inlägget är reklam för Cervera och innehåller annonslänkar

Att ha legat sömnlös en hel natt blev en dyr historia för min del men nu har jag beställt det många har väntat …

Både några vänner och min dotter (som inte ens dricker kaffe men som påvisar att pappa och familj har en) har vid flera tillfällen påtalat med stor allvar att det är pinsamt att jag har en gammal kaffebryggare från Philips som kanske kostade runt 400:- för 4 år sedan. De tycker att den ser lite sunkig ut medan personligen tycker jag att den fungerar alldeles utmärkt samtidigt som jag älskar funktionen att den stängs av automatiskt.

Det händer inte ofta men idag strax efter midnatt när jag ligger fortfarande sömnlös i väntan på att somna så har jag köpt något som jag tycker är alldeles för dyrt för vad det är. Jag har fallit för den berömda grupptrycket vilket inte händer ofta men kan tycka att det är lite armlöst att falla för det när det gäller en kaffebryggare.

Saken är den är att alla verkar ha Moccamaster som kaffebryggare, även de som överlag är mer ekonomiska än mig. Själv kan jag inte riktigt förstå att man lägger mellan 3-3500:- på en sådan men visst, kaffe dricker de flesta av oss dagligen. Såg att min väninna Johanna köpte tom. en till båten så ni förstår, dessa måste vara helt fantastiska :)

Ikväll såg jag dock att Cervera HÄR hade hela 20% rabatt på den jag vill ha i guld/mässing (ingen annan färg kommer in i mitt hem om jag ska ha en ny) så jag beställde helt enkelt den med den rabatten som finns nu på 20% vilket innebär att den är åtminstone 600:- billigare.

Ska erkänna att jag tycker att den fortfarande är dyr men åtminstone billigare :) Läste dock att de första lämnade fabriken för 50 år sedan och att de fortfarande idag monteras för hand, handgjorda sedan 1969 vilket känns genast bättre.

Just nu har de nämligen 20% på alla kaffebryggare, upp till 30% på alla muggar/koppar samt 20% på allt om baket.

Titta på kaffekopparna från Astrid Lindgren med olika citat eller de helt ljuvliga med en gullig ros som jag själv vill gärna köpa från Kerstin Tillberg (de är på 25% rabatt). Finns i flera olika färger och jag blev så glad när jag såg de i webshopen. Det är nämligen så att när vi satt och tog en kaffe i Krapperups kaffestuga såg jag att några andra besökare satt och drack kaffe/the i just en sådan mugg och ville gå in till tjejen i kafeterian för att fråga vilket märke de var ifrån. Gjorde aldrig det men svaret besvarades inatt <3 Så otroligt fina tycker jag att de är!

Bakformen från Nordic Ware är helt fantastiska och nu på rea. Ursnygga även att ge bort till den som älskar att baka <3

Hoppas att ni alla som har Moccamaster kan säga att jag gjorde en investering denna natt för hade kunnat köpa ett halv par sneakers från Gucci för det priset :)

Inatt gjorde jag ett dyrt köp som ligger utanför min ”Comfort zone” och litar på att alla andra har rätt i sina val av kaffebryggare <3

Alla dessa erbjudanden samt allt annat från Cerveras breda sortiment finner du genom att klicka HÄR.

One thought on “Dyrt men värt det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *