Beige …

Ni får ursäkta att min linne skjorta sitter helt ”knasigt” men min dotter som tog korten igår och var därför i ett par minuter min fotograf/stylist sa ingenting, hahaha!

Många som frågade om dessa chinos som jag även har köpt i vit. De är från Replay och finns nu på rea (länk HÄR, ej samarbete) medan skjortan är från Massimo Dutti och den finns även i en massa härliga nyanser. Min väninna Mikkan som tipsade om den så vi har likadana …

Vissa personer känner sig beiga i beige men det tycker nog inte jag då jag valde att tom. vara helbeige igår och är inte ens brun då jag knappast har varit i solen. Om denim färgen är min absoluta favorit så kommer nog alla bruna nyanser på plats numero due.

Processed with VSCO with al5 preset

Egentligen ska jag iväg just nu väntar på leverans från Budbee för det ser ut som att jag imorgon kan koka kaffe i min nya kaffebryggare HÄR. Följer den lilla bilen i appen som säger att min leverans kommer om 40 minuter….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *