Är detta verkligen mina egenskaper?

Om du har sett programmet ”Personlighet” som jag tipsade om så kanske du har även gjort personlighetstestet de hänvisar till. Har du inte gjort det och är lite nyfiken så laddar du ner Duo appen (SVT:s app) så ser du nog personlighetstestet direkt med en bild på just Anders Hansen.

Även om man ska ta det mesta med en nypa salt så är det lite kul att se om mina svar på alla frågor som ställs (rätt så många sådana) kan ge någon slags beskrivning på min personlighet så som jag själv uppfattar mig.

Hög på äventyrlighet … men visst är jag det egentligen för att flytta från ett land till ett annat är ju inte något alla skulle våga att göra speciellt om man gör detta ensam. Det stämmer även gällande att jag föredrar att se nya ställen än att åka till samma och det stämmer även gällande att jag kan tänka mig göra saker som jag egentligen är rädd för. Har ju trots allt hoppat fallskärm (tandemhopp) trots min höjdskräck, simmat med hajar mm …

Allt detta är bara en del av det mina svar gav för information i detta personlighetstest. Klart att jag känner mer igen mig i vissa tolkningar än i andra men oavsett vad så lite spännande att ta del av så har du en stund över så är det bara att ladda ner Duo appen.

Hade även hög på självdisciplin men om jag verkligen har det är jag inte helt säker på men försöker …

Det stämmer dock att jag inte är så påverkad av vad andra som inte känner tycker om mig men självklart tacksam om jag uppfattas som en snäll och trevlig person med dock lite skinn på näsan.

Nu ska jag dock dra på mig en hårinpackning och njuta av denna fredag för imorgon drar Nicole och jag till Göteborg för en heldag med Linda och Holly med lunch på stan, lite middag hos Linda och utgång på kvällen.

Vi tänkte ta våra döttrar till baren på Hotel Draken på kvällen och ser verkligen fram emot detta då jag har legat i ide mer eller mindre hela februari. Vädret, saknad av sol, nedstämd, orolig … you name it men imorgon blir det en mor och dotter helg <3

2 thoughts on “Är detta verkligen mina egenskaper?

  1. Älskar dessa typer av inlägg, så intressant att få läsa mer samt få din tolkning av det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *