Du är den …

Något jag gör en gång i månaden är pedicure då jag ogillar väldigt mycket ovårdade hälar och fötter överlag. Just därför försöker sköta mina <3 Shellac nagellack på de gör att färgen håller en hel månad …

När jag sedan skulle gå hem för att ta bilen mötte jag två Borås profiler. Inga kändisar som figurerar i tidningar men två medelålders/äldre män som de flesta som bor i Borås centrum känner igen. När de såg mig komma stannade de mig och den ena sa ”Du är så fin. Du är den snällaste, artigaste, trevligaste i hela Borås” Den andre la till ”och snyggaste” :)

Den förste som är något yngre fortsatte med att berömma mig med alla möjliga adjektiv för att sedan lägga till: ”Du är den enda jag tänker på. När jag kommer hem ska jag ta en dusch och byta kalsongerna”.

Hahaha! Då den ene pratade verkligen högt så att alla hörde såg jag att en yngre kille log av det han hörde och jag kunde inte annat än att le när jag hörde det där med duschen. Inombords tänkte jag ”hoppas att han stannar där” :)

Komplimanger är alltid komplimanger oavsett var de kommer ifrån :)

Tog sedan bilen och gick 10,5 km för att nu fixa till 2 matlådor till min dotter (mirakler kan inträffa :), dammsuga lite och njuta av eftermiddagen/kvällen innan plikten kallar åter imorgon <3

2 thoughts on “Du är den …

  1. Ha ha…ärliga och raka komplimanger, tack för att du förgyllde min morgon med ett skratt, eller jag kanske ska tacka kalsongmannen :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *