Tillökning i familjen …

Natten till idag har jag inte lyckats somna vilket gjorde att de första timmarna var extremt jobbiga men efter lite kaffe gick jag till min väninna Tania som på måndagar och onsdagar är på New You där de har öppet hus.

Deras fina hund Alexa ska visst få en kompis i november då de ska köpa en hund till från samma kennel. Det kommer mitt psyke inte att klara av :) Tania 2 hundar och jag ingen? Nja, det går inte … Inom ett år får det bli en chihuahua valp för självklart inser jag att min drömhund dobermann är ett svårare val :)

Självklart har Alexa ett Gucci halsband, vad annars liksom i den familjen? :)

Efter att ha sagt adjö till Tania med familj som skulle ut på en gemensam lunch gick jag och fick pedicure så att fötterna är redo för lite sol och strand om exakt en vecka.

Det blev shellac (som håller bättre än en vanlig nagellack) och en ljus rosa nyans. Molly har inte legat sömnlös inatt och fortsätter sin sovdag … Otroligt vad mycket katter vilar egentligen.

Även om jag inte kommer att kunna somna ska jag vila en stund för att lite senare i eftermiddag då min vanliga promenad <3

Titta in i föregående inlägg för erbjudande/rea …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *