Grattis Nicole, idag 22!

Idag är det ingen vanlig idag, det är Nicoles födelsedag!

GRATTIS 22 årsdagen till min underbara dotter !!!

Året innan hon föddes satt jag fastklistrad framför teven och tittade på den horribla attacken mot World Trade Center och sa vid upprepade tillfällen att ”jag kommer aldrig att sätta barn till denna värld”. Året senare på dagen (trots att hon skulle födas 4 dagar tidigare) kom hon just den 11/9. Aldrig säga aldrig

Jag hade även nämnt att jag troligtvis ville föda själv med personalen, ingen i familjen eller Nicklas (Nicoles pappa) skulle vara närvarande i rummet men när hon togs ut med hjälp av sugklockan hade jag 11 personer i rummet däribland Nicklas, min mor, min fd barnflicka Anette och mycket personal då det fanns risk för kejsarsnitt. Åter aldrig säga aldrig

Som ni kanske tidigare har läst fick jag två tidiga missfall innan min dotter och när jag blev gravid den där tredje gången hade jag redan planer på att köpa en häst ifall att det skulle bli ett tredje missfall. Det blev ingen häst och idag blir hon 22 år.

Bilderna nedan är de första som togs på henne tillsammans med sin pappa och med min syster som hade kommit från Italien för att vara hos mig de sista 3 veckorna av graviditeten och förhoppningsvis förlossningen.

4,6 kg vägde hon fördelade på 53 cm. Själv fick jag opereras efter förlossningen och blev därför fråntagen det där kaffet och smörgås som alla mammor talade så varmt om … Har alltid vetat och velat bara ha ett barn så något i livet har faktiskt gått enligt planerna när mycket annat inte riktigt har gjort :)

Ögon som glittrar, ett fantastiskt leende som får mig att smälta och säga ”ja” till det mesta jag kan säga ja till, envis, omtyckt, generös med glimten i ögat. Äventyrlig men hemmakär, selektiv lat men plikttrogen. Vi gjorde det bra Nicke.

Ska inte kalla henne för mini me då hon är sin egen person, en ung kvinna som jag ser fram emot att följa i livet. Den 27/12 åker hon med sin väninna Holly till Thailand för att sedan dra vidare till Vietnam, Bali och kanske Australien … Helt rätt att ge sig ut på en sådan resa innan det där vuxna livet kommer med sina större krav.

År 2009 när Knut var en liten valp <3

Jag kommer alltid att vara din största fans Nicole, den som finns där i bakgrunden och som du alltid kan vända dig till. Ibland håller jag mig mindre i bakgrunden vilket skapar lite irritation hos dig men det får du leva med :)

Vi är en helt team med människor som du har lyckan att ha i ditt liv. Sådant är ingen självklarhet (jag vet av personliga skäl) men där är du verkligen lycklig lottad och rik på det pengar aldrig kan köpa. En fantastisk extra mamma, extra morföräldrar som älskar dig som om du vore deras barnbarn, en fantastisk familj och ja, vi är inte perfekta på något sätt men vi är rätt så bra och tillsammans är vi ännu bättre <3

Njut av din dag för det är du bannemej värd <3

Nu är klockan snart 5.30 och 5.40 ska jag in och sjunga samt lämna paket till henne tillsammans med Molly <3

Lite plågsamt att höra min stämma men det kompenseras med paket :)

2 thoughts on “Grattis Nicole, idag 22!

  1. Hej
    Åhh vad åren går fort , jag har ju följt dej ett antal år och då även sett Nicole som yngre
    Grattis Nicole på födelsedagen
    Hoppas ni får en fin dag
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *