Från sängen …

Att ligga med feber, förkylning och ont i halsen just den här helgen då Sverige bjuder på det bästa sommarvädret känns verkligen som en otrolig dålig tajming speciellt med tanke på att jag sällan blir sjuk m e n har iaf. hunnit uppdatera mig på några nya serier såhär från min säng :)

I torsdags hann jag dock njuta av en god lunch med mina två kollegor. Vi har en liten tradition att bjuda varandra på lunch när vi fyller år och då Henriette (till höger) fyllde 43 i juli blev hon firad med en liten fördröjning men att sitta ute och luncha är ju alldeles underbart såhär i september månad.

Nicole kom i lördags efter en vecka på Marbella och är ikväll iväg och jobbar extra på akuten medan min verklighet ser ut så här …

Har sett hela serien ”Det perfekta paret” med bland annat Nicole Kidman och den är bra men inte lika bra som ”The undoing” som också är en serie/thriller med en tvist … Sevärd dock …

Nu ska jag titta färdigt på denna dokumentär och sedan gå över till en Ted Talk som en kollega har tipsat om. Hoppas du njuter i solen, i do not :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *