Sol och rosé …

Vilket väder vi har haft i Varberg måndag och tisdag! Direkt efter tennislektionen i måndags gick jag och köpte mig en bikini som jag invigde så fort jag kom till stugan.

Att katter älskar solen är inget ovanligt med att Frans valde gång efter gång att hoppa upp i solstolen bredvid mig trots att jag hade lagt en badlakan i skuggan åt honom blev jag något förvånad över.

En riktig liten solnjutare är denna lilla hund <3

Även om de flesta boråsare är i Apelviken så finns det några som är även i Kärradal. Blev därför väldigt glad när Annika kom och drack rosé med sin lilla hund Knut, ett namn som hennes son har valt till honom efter att ha träffat min för flera års sedan. Gulligt och lite kul då vissa av er vet anledningen till varför min hund fick det namnet en gång i tiden :)

Hade inte ätit speciellt mycket och att dricka rosé i värmen på nästan tom mage var kanske inte den allra bästa idén men mysigt var det. Vi gick sedan till det underbara röda huset där hon bor när hon är i Kärra. Otroligt fint och gulligt på en och samma gång och förstår varför det området har fått smeknamnet ”Bullerbyn” <3

Ett stort hus som har behållit charmen och mysfaktorn och hade själv inte tackat nej till att äga ett sådant hus i Kärras Bullerbyn.

Vaknade 2 inatt och nu är klockan 3 på natten så hoppas kunna somna om <3

2 thoughts on “Sol och rosé …

  1. Härligt, hoppas ni har fortsatt fint. Här i Mälardalen är det mulet och grått och blåser isande nordliga vindar idag. Vi körde lite lunchgrillning med jobbet och min papperstallrik med lite rester av potatissallad och kladdiga dressingar fick vind under sig och hamnade rakt över klänningen :-) Jag hade just skämtat om att det faktiskt skulle kunna hända med tanke på vinden, men jag var tydligen inte helt beredd!

    1. Haha!Kan tänka mig att det blev några skratt så länge klänningen inte förstördes … Här är det också molnigt nu men rätt så skönt med lite Netlix väder i ett par dagar om solen återvänder igen :) Mysigt det lät med lunchgrillning med jobbet trots vinden :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *